NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
ALDI és a Nagy Sportágválasztó plakáttervező versenye az egészséges életmód népszerűsítéséért

 

Plakáttervező verseny

AZ EGÉSZSÉGGEL MINDENKI CSAK NYERHET!

ALDI és a Nagy Sportágválasztó plakáttervező versenye az egészséges életmód népszerűsítéséért

Az ALDI elkötelezett az egészséges táplálkozás és életmód mellett – ezt rendszeres vásárlóink jól tudják, hiszen e küldetést egészséges termékkínálatunk mellett olyan szolgáltatásaink is tükrözik, mint például az Egészségtudatos Kassza.

A magyar családok egészséges életmódjának támogatása nem lehetséges a gyerekek bevonása nélkül. Szerencsére a kicsik lelkesen tanulnak. A legjobb, ha játékos formában sajátíthatják el a tudást: az egészséges életmódot – a fittebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet alapját. Fontos, hogy nap mint nap, otthon és az iskolában is ismereteket szerezhessenek az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásról, a legfontosabb tápanyagokról, a helyes étkezésről és a testmozgásról.

Az egészség tehát gyerekkorban dől el! Az egészséges életmód volt a témája az idei ALDI és a Nagy Sportágválasztó közösen szervezett plakáttervező versenyének is, melyet két korcsoportban hirdettük meg általános iskolai osztályok számára. A gyerekeknek egészséges életre és táplálkozásra buzdító plakátokat kellett rajzolniuk. Az izgalmas és fantasztikus nyereménnyel járó versenyre rengeteg, csaknem 1 000 nevezés érkezett az ország általános iskoláiból. És ahogy az lenni szokott, nagyon nehéz volt a választás a jobbnál-jobb pályázatok közül, míg végül megszületett az eredmény! 

 

Az ALDI és a Nagy Sportágválasztó plakáttervező verseny díjazottjai:

I. kategória: Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola, Mosonmagyaróvár, Kis Rebeka 4/b, felkészítő tanár: Magyar-Ábrok Lívia

 

II. kategória: XVI. ker., Móra Ferenc Általános Iskola, Peresztegi Hanna, 5/a osztály; osztályfőnök: Krisztikné Berkes Jolán

Egy egészen különleges alkotás is beérkezett hozzánk, a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény negyedikeseitől. Ezek a klassz és bátor gyerekek vidám képekkel kértek segítséget a számukra olykor csak nagy küzdelmek árán elérhető, és nem hétköznapi elszántságot kívánó egészséges életmódjuk támogatásához. A zsűri úgy döntött, hogy a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény munkáját különdíjjal jutalmazza.

A különdíj nyertese: Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény, Győr

 

 

A győztesek jutalma:

Állatkerti kirándulás, utazással és finom uzsonnával – az egész osztály számára!

Minden pályázónak köszönjük a nevezést és az ügyes és gondolatébresztő alkotásokat. A nyertes osztályoknak szeretettel gratulálunk, és jó szórakozást kívánunk a fantasztikus állatkerti kiránduláshoz!

Az izgalmas versenyről és a lelkes gyerekcsapatról így ír nekünk az egyik nyertes csapat felkészítő tanára:

„Kedves ALDI!

 Tisztelt Zsűritagok!

 Tanítványaim nagy lelkesedéssel készítették el alkotásaikat az Önök rajzpályázatára. Sokan közülük még Budapesten sem jártak, így a fődíj nagy motivációt jelentett számukra.

 Rajzolás közben sokat beszélgettünk az egészséges életmódról, így ez az elfoglaltság rendívül hasznos is volt számukra. Köszönjük a lehetőséget!

 Reméljük alkotásaink elnyerik tetszésüket.

Magyar-Ábrok Lívia

Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola

Köszönjük a kedves beszámolót! Nagy öröm számunkra, hogy akciónk sikert aratott és egy csapat lelkes kisdiák először utazhat a Budapesti Állatkertbe.

 

 

 

2015.10.14 17:04:23   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set