NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Dr. Kiss Gergely sportágat választott!

Az idei évben a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda új szóvivője nem más, mint a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó dr. Kiss Gergely. Nagy örömünkre szolgál, hogy a sportikon a továbbiakban képviseli rendezvényeinket és fontosnak tartja célkitűzéseinket, hogy minél többeknek csináljunk kedvet a sportoláshoz és segítsük a sportágválasztást.

 

 

Tekintsünk ki a vízilabdán kívüli életére is, hiszen dr. Kiss Gergely nemcsak egy világklasszis sportoló, aki rendkívüli sikereket ért el, hanem emellett arra is törekedett, hogy az iskolapadban is teljesítsen, ennek ékes bizonyítékaként szerzett doktori címet.

 

A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda prioritásként határozta meg, hogy szeretnénk a minél nagyobb számú fiatalság bevonását a sportéletbe. Meggyőződésünk, hogy a sport napjainkban életünk részévé kell, hogy váljon. Egészséges életmód, társadalmi felemelkedés lehetősége, siker ez mind a sport! Erre nincs is jobb példa, mint, dr. Kiss Gergely, immár, mint a Nagy Sportágválasztó szóvivője, aki garantáltan jó irányt mutat a jövő nemzedékének!

2016.03.17 15:07:44   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set