NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
20 156 látogatót buzdítottunk sportolásra a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón

Célkitűzésünk maximálisan teljesült: 20 156 látogatót buzdítottunk sportolásra a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón!

A Budapesti Nagy Sportágválasztó szombati záró napján is csodálatos idő várta látogatókat a Merkapt Sportközpontban. Mosolygó családok, szülők és gyermekek próbálhattak ki a rendezvény helyszínén 108 sportágat, kóstolhattak bele a mozgásformák különböző területébe és szerezhettek sportélményeket. A rendezvényen részt vettek az olimpiai és nem olimpiai, szabadidős és versenysportok egyaránt és külön nagy öröm a szervezők számára, hogy mindezt a parasportokkal együttesen.

A sportági helyszíneken és színpadon fantasztikus bemutatókat láthattak a látogatók és mint minden évben számos olimpiai világ és Európa bajnok tette tiszteletét az eseményen többek között: Arlóy Zsófia Bárdosi Sándor,Csabai Edvin, Decker Ádám, Gangl Edina, Hadfi Dániel, Imre Géza, Kapás Boglárka, Kiss Dániel, dr. Kiss Gergely (mint a Nagy Sportágválasztó Szóvivője), Kovács Katalin, Kövér Márton, Lukács Zsolt, Majoros István, Márton Anna, Mike Róbert, Mocsai Tamás, Péni István,Radnai György, Szabó Nikolett, Szirányi Bence, Tadissi Martial, Tóth Tamás valamint a Magyar Vízilabda válogatott és az ülőröplabda válogatott több tagja.

Köszönjük, az oktatási intézményeknek, a családoknak, hogy kilátogattak a rendezvényünkre! Külön köszönet a sportági képviselőknek, segítőknek, önkénteseknek,hogy az elmúlt két napban fantasztikus sportélményeket okoztak mindenkinek!

2016.05.29 00:26:12   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set