NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Megtartotta sajtótájékoztatóját a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó!

Dr. Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó nevében szívből gratulált az olimpián és paralimpián szereplő sportolóinknak, majd az eseménnyel kapcsolatban elmondta: a Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről. 

A Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényen szeptember 16–17-én, 100 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni. A szervezők abban bíznak, hogy az immár 19. alkalommal megrendezendő eseményen ismét több mint húszezer látogatónak tudnak segíteni abban, hogy rátaláljanak a számukra megfelelő mozgásformára, legyen az verseny vagy szabadidős, olimpiai, vagy nem olimpiai, egyénileg, vagy csapatban űzhető, hogy aztán mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illőt.

Az olimpiai sportolók fogadása óta a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón találkozhat először a széles nagyközönség a riói olimpia hőseivel, akikkel lehetőség lesz a közös beszélgetésre, fénykép készítésére, élménybeszámolóra. Minden gyermek, sőt felnőtt számára az egyik legnagyobb csoda a példaképekkel, bajnokokkal való találkozás. Szeptember 16-17-én mindenki részese lehet az élménynek, ha ellátogat a Merkapt Sportközpontba a XIX. Nagy Sportágválasztó rendezvényre és olimpiai közönségtalálkozóra. 

A sportolók várható érkezése:

  16-a, péntek 17-e, szombat
Csipes Tamara a nap folyamán  
Decker Attila   11 óra
Földházi Zsófia 11 óra  
Güttler Károly 10 óra  
Horváth Dávid 10 óra  
Hosszú Katinka   14 óra
Imre Géza 10 óra 10 óra
Kapás Boglárka   14 óra
Keszthelyi Rita   11 óra
Késely Ajna 10 óra  
Mike Róbert 10 óra 10 óra
Molnár Péter  a nap folyamán  
Péni István   10 óra
Pulai Bence 10 óra  
Pulai Vince 10 óra  
Reményi Ármin 10 óra  
Rédli András 10 óra  
Risztov Éva 10 óra  
Somfai Péter 10 óra 10 óra
Storcz Botond  a nap folyamán  
Szabó Gabriella 10 óra  
Szabó Szilvia  a nap folyamán  
Szász Emese 10 óra  
Szűcs Gabriella   11 óra
Telegdy Ádám 10 óra  
Totka Sándor  a nap folyamán  
Tóth Ildikó   11 óra

Ezen felül természetesen velünk lesz dr. Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó szóvivője, valamint Valkai Ágnes, Kammerer Zoltán, Pulai Imre, Storcz Botond, Turi György és Kökény Roland is.

Siklós Erik a Magyar Olimpiai Bizottság marketing és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság évek óta kiemelten támogatja a Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényeket. A MOB kiállító területén, aktív sportos feladatok várják a látogatókat és természetesen mindenki számára elérhető lesz Mini 5próba kitelepülés is.

Szász Emese olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar párbajtőrvívónk örömmel számolt be az olimpiai aranyérem szépségéről! Beszámolt arról, hogy a rendezvény pénteki napján délelőtt 10 órától találkozhatnak Vele a látogatók ahol lehetőség lesz fényképek készítésére és természetesen a dedikálásra.

Józsa Gábor olimpikon maratoni atlétánk, aki a napokban lett magyar bajnok szintén beszámolt a riói olimpia szépségéről és értékelte saját eredményét is. Sajnálatos módon bár a hétvégi rendezvényen nem tud részt venni, de fontosnak tartja, hogy minden gyermek és felnőtt számára is elérhető legyen a sportágválasztás melyre a legmegfelelőbb helyszín a Budapesti Nagy Sportágválasztó. 

Képek: Róth Tamás

2016.09.15 15:52:25   |   Vissza
E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set