NYITÓLAP
A RENDEZVÉNYRŐL
KAPCSOLAT
VIDÉKI HELYSZÍNEK
 
 

Híreink

Üzenj nekünk!

SHOP

Sportágakról

Sportágaknak

Támogatók

Ajánlott partnerlinkek

Letöltések

Reklámeszközök

Sajtószoba

Galéria

Médiamegjelenések

Merkapt SE

Sportágválasztó Blog

Nyári Sportágválasztó

Téli Sportágválasztó

Nagy Hangszerválasztó

Hírlevélre feliratkozás

Híreink
Sport, marketing, gazdaság - Mezei Dániellel és a Nagy Sportágválasztóval a Gazdasági Rádióban

 

A sport, marketing, gazdaság című műsorban hallhattátok a Budapesti Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatóját, Koós Lukács Tímeát, aki beszél a rendezvényről, a sport kulcsfontosságú szerepéről, és az őszi eseményen bemutatkozó izgalmas, új sportágakról. Hallhattok "A családom a szponzorom" című esszépályázatról, mely 10-18 év közötti sport és művészetpártoló fiataloknak és gyerekeknek szól, akik  nyilvánosan is köszönetet mondhatnak családjuknak a sok támogatásért. 

2014.09.04 15:23:36   |   Teljes cikk

Schmitt Pál: Vigyázzunk a nanjingi gyerekekre!

Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke rendkívül büszke a magyar fiatalok szereplésére a nanjingi ifjúsági olimpián, és bízik benne, hogy ifjú csillagainkról a jövőben sem feledkezünk meg.

2014.09.04 10:09:23   |   Teljes cikk

Interjú a DIGI Sport adásában "A családom a szponzorom" pályázatról (VIDEÓVAL)

 

"Ahhoz, hogy egy gyerek vagy egy fiatal zavartalanul űzhesse versenyszerűen szeretett sportágát, vagy kiemelkedően teljesítsen a művészet egyes területein, elengedhetetlen a szülői háttér. A vállalkozó kedvű 10 és 18 éves fiatalok most esszébe önthetik hálájukat, ugyanis három szervezet és egy támogató közös pályázatot hirdetett. A fiatalok bemutathatják esszéikben milyen segítséget kaptak szüleiktől, családjaiktól eddigi eredményeik eléréséhez. Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára, Piller Szabina, ifjúsági világbajnok kajakos és Koós-Lukács Tímea, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója voltak a Reggeli Startban Csisztu Zsuzsa vendégei."

2014.09.03 11:27:07   |   Teljes cikk

Agytorna a Nagy Sportágválasztón!

 

Az egészséges, kiegyensúlyozott életmódnak a test és a szellem edzése egyaránt része. Az a helyes, ha a testi és szellemi képességek a fejlesztés folyamatában egységet alkotnak. A Sportágválasztóra kilátogató gyerekeknek a sportágak megismerése közepette, lehetőségük nyílik egy kis agytornára is a LÜK-kel. A 2014-es tavaszi Nagy Sportágválasztón sok száz gyerek, az óvodástól a felső tagozatosig tornáztatta meg az elméjét standunkon, igen élvezve a szellemi erőfeszítést, a játékot a LÜK-kel!

 

2014.08.27 14:45:23   |   Teljes cikk

XVIII. Nyárbúcsúztató éjszakai futás - 2014. 09.06.

  

A Világjátékok Sport Alapítvány a Budapesti Atlétikai Szövetség közreműködésével az előző évekhez hasonlóan, 2014. év szeptember 06-án immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg, a már megszokott nagyszámú résztvevővel Budapest minden bizonnyal leglenyűgözőbb és leghangulatosabb utcai futóversenyét, a Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóversenyt. A XVIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az előző évekhez hasonlóan az idei esemény is izgalmas, hangulatos és látványos rendezvény legyen, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok, valamint baráti közösségek és családok minden tagjának közös részvételére nemcsak a futóversenyen, hanem azt megelőző színes programokon is.

2014.08.26 17:02:57   |   Teljes cikk

Elkészült a Budapesti Nagy Sportágválasztó videója!

Tekintsétek meg a videót, osszátok, jusson el a hír mindenkihez, aki még nem hallott róla, és aki szeretne eljönni a rendezvényre szeptemberben!

 

2014.08.25 14:46:46   |   Teljes cikk

Borkai Zsolt: "Példaadó a Berlini szereplés" (Interjú)

 

"Az úszás kiemelkedő helyen áll, a berlini teljesítmény elvitathatatlan, minden szakágat figyelembe véve öt arany, hat ezüst, hat bronz, 17 érem!" - fogalmazott a rendkívül sikeres berlini úszó Európa-bajnokság után Borkai Zsolt, a MOB elnöke.

2014.08.25 08:32:28   |   Teljes cikk

Érdi egyre jobban belelendül!

Érdi Mária egyre inkább belelendül a versenyzésbe a nankingi ifjúsági olimpián: miután kedden behúzott egy tizedik és egy negyedik helyet, szerdán két hatodikkal vétette észre magát a Byte CII hajóosztály mezőnyében. Most sajnálhatja csak igazán a Felix Promotion-nal együttműködő vitorlázó, hogy a verseny előtt technikai gondjai voltak.

2014.08.21 10:08:04   |   Teljes cikk

Lehmann Bence ezüstérmes Európa harmadik csapatával

 

Négy éve az első ifjúsági olimpián a triatlon vegyesváltók aranyérmes gárdájának Dudás Eszter volt a tagja, csütörtökön Európa harmadik csapatát Lehmann Bence hozta be a második helyen a célba. 16 váltó állt rajthoz a triatlonsport befejező versenyén az ifjúsági olimpián. 

2014.08.21 09:33:02   |   Teljes cikk

Legyél TE is a marketingesünk, PR-osunk!

A Nagy Sportágválasztót nagyon sokan segítik, akik mind egyetértenek a rendezvény céljaival és fontosnak tartják, hogy minél több fiatalhoz, családhoz jussanak el a sport pozitív üzenetei. Legyél TE is a segítőnk! Segíts a szeptember 19-20-i Budapesti Nagy Sportágválasztó népszerűsítésében!

2014.08.21 08:48:49   |   Teljes cikk

Két nap után az éremtáblázat harmadik helyén a magyarok

 

A bravúros hétfői szereplése után a Magyar Ifjúsági Csapat Kína és Oroszország mögött a harmadik helyen áll az összesített éremtáblázaton.

2014.08.19 16:22:07   |   Teljes cikk

Hosszú Katinkáé az EB aranyérem!

 

Címét megvédve 400 m vegyesen aranyérmes lett Hosszú Katinka a berlini úszó Európa-bajnokság hétfői versenynapján. Sikerével a magyar úszósport 76. Eb-elsősége született meg ötvenméteres medencében. A Vasas világ- és Európa-bajnoka alaposan megnyomta a döntő elejét, majd fokozatosan elhúzott a többiektől, így hamar eldőlt: nem az a kérdés, megnyeri-e a finálét, hanem csupán az, milyen idővel csap célba. A délelőtti előfutamban elért Európa-bajnoki csúcson (4:31.53 p) tovább javítva végül 4:31.03 perc alatt tudta le a távot, nem sokkal elmaradva az általa tartott kontinentális csúcstól (4:30.31).

2014.08.19 12:52:11   |   Teljes cikk

Canne de combat VB Budapesten: önkéntesek és szponzorok kerestetnek

 

2014. szeptember 19-21-ig kerül megrendezésre a Canne de combat világbajnokság. A Canne de combat egy küzdősport, melynek a francia box (savate) képezi az alapját, és ennek a küzdelemnek szerves része a botos párviadal, mely szó szerinti jelentése a canne de combatnak.A neves eseményhez toborzás is kapcsolódik. Várják a lelkes önkénteseket és szponzorokat.

2014.08.19 09:48:14   |   Teljes cikk

Parasport, Tereptriatlon VB: Boronkay Péter aranyérmes

 

Boronkay Péter megnyerte a németországi Zittauban rendezett tereptriatlon-világbajnokságot! Világklasszis versenyzőnknek nemcsak az ellenfelekkel, hanem a kedvezőtlen időjárási körülményekkel is meg kellett küzdenie.

2014.08.18 13:10:00   |   Teljes cikk

Olasz Anna Európa-bajnoki ezüst érmes élete első 25 km-es viadalán

Óriási csatában, a világbajnok Martina Grimaldi mögött, az ezüstéremért a német Angela Maurerrel valódi közelharcot vívva lett második Olasz Anna 25 kilométeren a berlini Európa-bajnokságon. A magyar lány életében először úszott ezen a távon, így sikere még értékesebb.

2014.08.18 11:30:55   |   Teljes cikk

Utazás két keréken a föld középpontja felé!

 

Augusztus 9-én ötödik alkalommal csaptak össze hazánk hegyikerékpárosai a kőbányai pincerendszerben megrendezett MOFÉM Underworld Kupán, hogy eldöntsék ki az úr a háznál föld alatt!

 
2014.08.15 17:06:36   |   Teljes cikk

Magyarország első aranyérmei az EUSA Játékok történetében

 
Érmekkel teli napot zárt a magyar evezős csapat a 2014-es rotterdami EUSA Játékokon. A Széchenyi István Egyetem (SZE) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) evezős csapata két aranyéremmel és két ezüstéremmel zárta az augusztus 1-ei futamokat.

2014.08.15 16:10:56   |   Teljes cikk

Esti csapatgyűlés Nanjingban; Halász Bence a zászlóvivő

 

Az időjárás megkegyelmezett, így a tervezettől eltérően nem teremben, hanem a szállás előtti udvaron tartották meg a magyarok a vacsora utáni összevont csapatgyűlést. Amióta Nanjingban tartózkodik a delegáció, először nem esett az eső az esti órákban. A megbeszélésen eldőlt: a megnyitón Halász Bence atléta viszi a magyar zászlót.

2014.08.15 15:45:58   |   Teljes cikk

Jótékonysági felhívás!

 

A szeptember 19-20-i, jubileumi XV. Budapesti Nagy Sportágválasztóhoz jótékonysági akció is kapcsolódik. 

2014.08.15 15:09:25   |   Teljes cikk

Már most írd be a naptárba!

 A Nagy Sportágválasztó a sport megszerettetése mellett, a sportágkiválasztásban igyekszik segítséget nyújtani gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A rendezvény lényege, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is az eseménynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a megjelenő sportágakat, tapasztalják meg az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát.

2014.08.15 14:58:57   |   Teljes cikk

E-mail | Kezdőoldal | Kedvencek közé | Pannon Set