HALGAS TIBOR FELNŐTT LABDARÚGÓ EMLÉKTORNA-
2023. április 22. szombat Kőbánya, 1106 Budapest Maglódi út 12/a

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Labdarúgó Kupánk a Merkapt Sportközpontban, ahova várjuk a kőbányai cégek nevezését, az első 16 jelentkező csapatig.

A Kőbánya Labdarúgó Kupa a tavalyi évtől Halgas Tibor Emléktorna néven szerepel, ezzel szeretnénk méltó emléket állítani a 2020. február 4-én tragikusan, 38 éves korában elhunyt kollégánk a Merkapt Egyesület labdarúgó szakosztályának edzője Halgas Tibor (a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK egykori labdarúgója), emlékének.

Részletek

Helyszín: Merkapt Sportközpont – 1106 Budapest, Maglódi út 12/a

Dátum: 2023. április 22. szombat
Nevezési határidő: 2023. április 07. péntek

Résztvevők: bármilyen kispályás kőbányai céges csapat, akik a rendezők versenykiírását elfogadták.

Nevezési díj: 30.000 Ft/csapat

Nevezés díj befizetése

Határidő: április 07. péntek

  • Személyesen a 1106 Budapest, Maglódi út 12/a szám alatt, a Merkapt Sportközpontban nyitvatartási időben (hétfő-csütörtök 8-17 óra, péntek 8-16 óra között)
  • Átutalással a Merkapt Maraton Team Sportegyesület 10918001-00000026-41680009 bankszámlaszámára. Kérjük a megnevezésnél feltüntetni: FOCI KUPA ÉS A CSAPAT NEVÉT.

A nevezési díj magában foglalja a csapatok kupán való részvételét, estebédet + egy italt.

Díjazás

1-3. helyezettek serlegek és érmek;

legjobb kapus serleg,
legjobb játékos serleg;
gólkirály serleg;

Játékszabályok

A 16 csapat 4 csoportban a Merkapt SE füves nagypályáján játszik 4 db külön az eseményre kialakított kézilabda méretű pályán körmérkőzéses rendszerben. Így minimum 3-szor pályára lép az összes csapat! A csoportokból az első két helyezett jut tovább. (Azonos pontszám esetén az egymás elleni, ha az döntetlen, akkor a gólkülönbség, majd a több szerzett gól számít.) Ezt követően egyenes kieséses rendszerben folytatjuk a tornát.

Játékosok száma: 5+1

A játékidő 2 x 12’- hivatalos játékvezetők bíráskodnak.

A tornán mindenki a saját felelősségére vesz részt, az ott elszenvedett sérülések kapcsán a szervező felelőssége kizárt.

Pálya anyaga: élőfüves kisméretű labdarúgó pálya (éles stoplis használata nem engedélyezett)

A NEVEZÉS LEZÁRULT

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.