GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok részt venni az eseményen?

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt az eseményt megelőző időszakban online, vagy a rendezvény napjain (pénteken vagy szombaton) a bejáratnál személyesen van lehetőség elvégezni.

Melyik napon, kik léphetnek be a rendezvény területére?

A pénteki napot az óvodás, iskolás csoportok részére tartjuk fenn. A szombati nap az egyéni látogatóké és a családoké. Ettől függetlenül az egyéni látogatók pénteken is beléphetnek a rendezvény területére, de ebben az esetben, a délutáni órákat ajánljuk.

Hogyan tudom megközelíteni tömegközlekedéssel a Merkapt Sportközpontot?

A Blaha Lujza térről a 28-as és 28A villamossal a Kada utca/Maglódi út megállóig, a Puskás Ferenc Stadiontól a 95-ös és 195-ös busszal a Kada utca/Maglódi út megállóig, az Örs vezér teréről a 85E busszal a Kocka utca megállóig közlekedve.

Van lehetőség parkolásra a rendezvény területén?

Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, korlátozott számban, ezért a tömegközlekedéssel való megközelítést ajánljuk.

Kutyával látogatható az esemény?

Kis testű kutya pórázon, nagy testű kutya csak szájkosárral és pórázzal felszerelve hozható be.

A sportágak kipróbálásához szükséges-e bármilyen eszközt, ruházatot magunkkal hozni?

A kitelepülő sportágak minden eszközt, sportágtól függően ruházatot, kelléket biztosítanak, de a sportos ruházat, edzőcipő viselése ajánlott.

Büfé rendelkezésre áll-e a területen?

Igen, a rendezvény területén, két helyen is van lehetőség enni – és innivalót vásárolni.

A megjelenő sportágak bármely sorrendben látogathatóak a két nap során?

A látogatók egyetlen útvonalon tudják bejárni a területet és megközelíteni az összes sportágat, így egy sem maradhat ki. Előfordul, hogy egy-egy népszerűbb sportágnál sorok állnak, így ahhoz érdemes a későbbiekben visszatérni.

Milyen korosztálynak ajánlják a rendezvény látogatását?

Azt szoktuk mondani, hogy 0-99 éves korig mindenkit szeretettel várunk, hiszen a rendezvényen gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a nekik való mozgásformát. Sportágválasztás szempontjából nyilvánvalóan a gyermekek számára ideális a rendezvény és minél előbb megtalálja a neki valót, annál jobb. Sosem lehet elég korán elkezdeni.

Hogyan tudunk tájékozódni a rendezvény területén?

A belépéskor minden látogató egy térképet kap kézhez, melyen jelöljük a sportágak helyszíneit, neveit és a területen lévő fontos pontokat (mentő, WC, büfé, stb.)
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!