GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok részt venni az eseményen?

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt az eseményt megelőző időszakban online, vagy a rendezvény napjain (pénteken vagy szombaton) a bejáratnál személyesen van lehetőség elvégezni.

Melyik napon, kik léphetnek be a rendezvény területére?

A pénteki napot az óvodás, iskolás csoportok részére tartjuk fenn. A szombati nap az egyéni látogatóké és a családoké. Ettől függetlenül az egyéni látogatók pénteken is beléphetnek a rendezvény területére, de ebben az esetben, a délutáni órákat ajánljuk.

Hogyan tudom megközelíteni tömegközlekedéssel a Merkapt Sportközpontot?

A Blaha Lujza térről a 28-as és 28A villamossal a Kada utca/Maglódi út megállóig, a Puskás Ferenc Stadiontól a 95-ös és 195-ös busszal a Kada utca/Maglódi út megállóig, az Örs vezér teréről a 85E busszal a Kocka utca megállóig közlekedve.

Van lehetőség parkolásra a rendezvény területén?

Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, korlátozott számban, ezért a tömegközlekedéssel való megközelítést ajánljuk.

Kutyával látogatható az esemény?

Kis testű kutya pórázon, nagy testű kutya csak szájkosárral és pórázzal felszerelve hozható be.

A sportágak kipróbálásához szükséges-e bármilyen eszközt, ruházatot magunkkal hozni?

A kitelepülő sportágak minden eszközt, sportágtól függően ruházatot, kelléket biztosítanak, de a sportos ruházat, edzőcipő viselése ajánlott.

Büfé rendelkezésre áll-e a területen?

Igen, a rendezvény területén, két helyen is van lehetőség enni – és innivalót vásárolni.

A megjelenő sportágak bármely sorrendben látogathatóak a két nap során?

A látogatók egyetlen útvonalon tudják bejárni a területet és megközelíteni az összes sportágat, így egy sem maradhat ki. Előfordul, hogy egy-egy népszerűbb sportágnál sorok állnak, így ahhoz érdemes a későbbiekben visszatérni.

Milyen korosztálynak ajánlják a rendezvény látogatását?

Azt szoktuk mondani, hogy 0-99 éves korig mindenkit szeretettel várunk, hiszen a rendezvényen gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a nekik való mozgásformát. Sportágválasztás szempontjából nyilvánvalóan a gyermekek számára ideális a rendezvény és minél előbb megtalálja a neki valót, annál jobb. Sosem lehet elég korán elkezdeni.

Hogyan tudunk tájékozódni a rendezvény területén?

A belépéskor minden látogató egy térképet kap kézhez, melyen jelöljük a sportágak helyszíneit, neveit és a területen lévő fontos pontokat (mentő, WC, büfé, stb.)
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.