KÖSD LE NYÁRRA A GYERKŐC ENERGIÁIT!

Ugye, te sem szeretnéd, ha a gyereked egész nyáron a tévé vagy a számítógép előtt gubbasztana? Inkább írasd be a Merkapt Sportközpont napközis és focitáborába!

A Merkapt Sportközpontban napközis és focitábor várja a gyerekeket, ahol minden nap több sportág közül választhatnak: sok más mellett foci, falmászás, SUP, lézerharc, teke, kosárlabda és tenisz már biztosan lesz. Emellett kézműves foglalkozások is várnak a gyerekekre, 6–16 éves korig.

Gyere el! Próbálj ki minden nap más sportágat!

Részvételi díj: 38 000 Ft/hét/gyermek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és programlehetőségeket. (testvérkedvezmény igényelhető!)

További információ: info@merkaptsportkozpont.hu, 06-1-260-0107

FIZETÉS MÓDJA

ÁTUTALÁSSAL:
a Merkapt SE 10918001-00000026-41680009 bankszámlaszámára.
(Kérjük utalásnál minden esetben a közlemény rovatban legyen szíves feltüntetni a GYERMEK NEVÉT ÉS A TÁBOR TURNUS IDŐPONTJÁT)

SZEMÉLYESEN:
hétfőtől csütörtökig 8-17, pénteken 8-16 óra között a 1106  Budapest Maglódi út 12/a szám alatt a Merkapt Sportközpontban.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

15.000 Ft/ fő – ELŐLEG – tábor kezdete előtt 14 nappal
23.000 Ft/fő – tábor kezdete előtt 3 nappal, a fent megadott információk alapján.

REGISZTRÁCIÓ

A TÁBOR BETELT!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.