Névadó szponzor

Főtámogatók

Támogatók

Médiatámogatók

NEVEZÉSI DÍJ

Saját hajóval: 15 000 Ft/fő
Saját hajó nélkül: 30 000 Ft/fő
Hajóbérlés: 200 000 Ft/hajó/nap

Kikötőhely: 20 db hely áll rendelkezésre, melyeket jelentkezési sorrendben tudunk feltölteni.
A kikötői férőhelyek száma korlátozott,– igény esetén – lehetőséget biztosítunk kikötőhely foglalásra.

Épületgépész & Közmű Kupa

2022-ben első alkalommal kerül megrendezésre az Épületgépészeti és Közmű Kupa a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség jóvoltából. A szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítésére tervezzük megrendezni az Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásversenyt, mely egy felejthetetlen élményt nyújtó amatőr verseny a hazai épületgépész szakmának. Az egész napos parti programok és minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára garantálja a kikapcsolódást. A vitorlás kupa 2022. szeptember 3-4. között a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.

A vitorlás kupán a szakmai, emberi és üzleti kapcsolatok építése a sport sajátosságaiból adódóan biztosított: ha szélcsend van, akkor a hajókon a nyugodt beszélgetésekkel, ha nagyon erős szél van, akkor a közös küzdelemben. A vitorlás verseny jó alkalom, hogy az épületgépészek bebizonyítsák: nemcsak a beltérben, hanem a természetben is bánni tudnak a levegővel és vízzel. Az sem akadály, ha nincs vitorlás tudás, vagy saját hajó, minden téren megoldást és lehetőséget biztosítunk a vállalkozó kedvű nevezőknek.

A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várjuk, akikkel a díjátadást követő esti program remek szórakozást ígér, tovább növelve a szakma ismertségét, elismertségét.

Program

2022. 09. 03. SZOMBAT

09:00 – 09:30 Kormányos értekezlet, versenyzők köszöntése
10:00 – 15:00 Vitorlás túraverseny
14:00 – 15:00 Versenyzők visszaérkezése
14:00 – 18:00 Étkezés
12:00 – 18:00 Kísérő programok a parton
A versenyzőknek étkezést biztosítunk.

Esti órákban ételkóstolók: sonka, sajt.

Sörkóstoló, pezsgőterasz, fröccsterasz.

18:00 – 18:30 Eredményhirdetés, díjátadó
19:00 – 22:00 Zene és fellépők az úszó színpadon, beach party

2022. 09. 04. VASÁRNAP

10:00 – 12:00 Jótékonysági vitorlázás

Névadó szponzor

KK-industry Kft.

A KK-industry Kft. 2014-ben alapított, épületgépészeti generálkivitelezéssel foglalkozó, magyar magánszemély tulajdonában lévő, megbízható szakmai háttérrel és stabil pénzügyi helyzettel rendelkező vállalkozás.

Azt a célt tűztünk ki magunk elé, hogy minden megrendelőnknek megbízható és stabil partnere leszünk most, és a jövőben egyaránt. Elhivatottak vagyunk, hogy csakis a legjobbat adjuk, a tökéletességre törekedjünk. Tapasztalataink, fejlődésünk, megbízhatóságunk révén az ügyfeleink által elismert cég legyünk, biztonságot jelentsünk számukra.

Értékeink

Mindent megteszünk, hogy helyesen cselekedjünk. Tisztességesek és őszinték vagyunk egymással szemben. Tisztán látjuk, és egyértelműek a céljaink. Képességeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy kivitelezhessük stratégiai programjainkat. Személyes felelősséget vállalunk üzleti céljaink eléréséért. Folyamatosan fejlesztjük technológiánkat. Segítjük egymást és másokat hatékonyságunk növelése érdekében.

Főtámogatók

ista Magyarország Kft.

Az ista jogelődjeivel együtt közel 120 éve van jelen az épületgépészeti méréstechnikában. A világ egyik vezető iparági szolgáltatójaként Németországi központból jelenleg 24 országban végezzük tevékenységünket, nyújtjuk szolgáltatásainkat. Világszerte több mint 12 millió fogyasztónál vannak jelen a mérőeszközeink, a kornak megfelelően többnyire okos mérésre és távleolvasásra alkalmas, rádiókommunikációs hőmennyiségmérők, vízmérők, fűtési költségmegosztók, villamos energia mérők formájában.

Daikin Hungary Kft.

A Daikin közép-kelet európai központja 1999 óta működik Ausztriában, Bécsben. A Daikin Europe N.V. leányvállalataként prémium termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk a légkondicionálás, a beltéri levegőminőség és szellőztetés, az energiahatékony fűtés és hűtés, kereskedelmi hűtés, valamint használati melegvíz-készítés területén. A régió 289 millió Eurós forgalmával a 2020-as pénzügyi évben egyik vezető szereplője vagyunk a HVAC-R szektornak. Mottónk: Teremtsünk együtt egyedi klímát. Velünk egy fokkal minden jobb.

Támogatók

Az ELCO a fűtéstechnika terén globális szinten úttörő szerepet – Svájcban pedig piacvezető szerepet – töltött és tölt be. Fűtéstechnikai megoldásai intelligens, energiatakarékos technológiát alkalmaznak, amely a legkülönbözőbb projektek minden egyedi igényét kielégítheti. Emellett minden fűtéstechnikai megoldás mögött első osztályú szolgáltatást és értékesítés utáni támogatást nyújtunk.

A BTS Alumínium több mint 30 éve fejleszti korlátrendszereit, hogy megrendelőit mindig a legújabb trendeknek és a legmagasabb igényeknek is megfelelő termékekkel szolgálja ki öt kontinens 79 országában. Büszke arra, hogy 2017 óta a magyar vásárlókat is elégedett ügyfelei között köszöntheti. A piacon egyedülálló, széles termékkínálatában több mint 70 féle megoldást kínál.

Best Water Technology. A nevünk maga a küldetésünk: feladatunknak tekintjük azt, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszük ki a vízkezeléshez. Sőt mi több: a víz a mi küldetésünk. Technológiáinkkal a felhasználási célnak megfelelően optimalizáljuk a víz minőségét, mert valljuk, hogy a víz lehet még annál is jobb, mint ahogyan kifolyik a csapból.

A KAN cégcsoport a modern KAN-therm megoldások és installációs rendszerek tapasztalt és elismert gyártója és beszállítója Európában. Mióta a KAN cégcsoport 1990-ben elindította üzleti tevékenységét, olyan erős pillérekre építette piaci pozícióját, mint a professzionalizmus, innováció, minőség és fejlődés.

Az Almeva svájci precizitásával és minőségével a lehető legszélesebb választékot biztosítja minden típusú kazán füstgáz-elvezetési rendszereiben, beleértve az ipari kazánokat is. A gyártás és értékesítés mellett műszaki támogatást is nyújtunk.

A Merkapt Zrt. 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely 2012. március 1-től működik zárt részvénytársaság formájában. A kereskedelmi vállalkozást alapító mérnökök a kezdetektől fogva igyekeztek a cég felépítésénél a szakmaiságot és a vásárlói igények komplexitását szem előtt tartani.

Versenyközpont

Várjuk jelentkezésüket! Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Árvay-Egyed Nikolett
+36 70 771 1077
egyed.nikolett@sportagvalaszto.hu

Érdeklődöm

Szervezők

Dr. Barótfi István, +36 30 338 8713,
barotfi@gmail.com

Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 12/B

Fülöp Ildikó, +36 20 927 0378,
fulop@merkapt.hu

Szilágyi László
, +36 20 557 6871,
szilagyi.laszlo@mernokmedia.hu

Együttműködő partnerek

Impresszum

Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Képviselő: Szemán Róbert ügyvezető
Székhely: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b
Cégjegyzékszám: 01-09-994624
Adószám: 24186731-2-42
Bankszámlaszám: UniCredit Bank 10918001-00000074-77290008
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/a (Merkapt Sportközpont)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.