A 2022-es Épületgépész és Közmű Kupára a nevezés lezárult!

Épületgépész és Közmű Kupa Nevezési lap


Fizetésre vonatkozó tájékoztatás:

Fizetés kizárólag banki átutalással lehetséges. A nevezés a nevezési díj beérkezésével válik véglegessé. Számlaszám: 10918001-00000074-77290053 Nagy Sportágválasztó,BBU Nonprofit Kft. A közlemény rovatba írják be: Épületgépész Kupa, csapatnév, vagy hajó neve, nevezők létszáma

Szavatosság kizárása:

A hajók vezetői és a legénység teljes egészében maguk felelnek biztonságukért, mind a rendezvény szárazföldi eseményein, mind a vízen és ezt a felelősséget sem a jelen versenykiírás, vagy bármilyen egyéb rendelkezés nem korlátozza. Minden hajó felelős személye, illetve legénysége maga dönt arról, hogy a hajó, illetve a legénység képzettsége alkalmas-e az adott időjárási viszonyok között a rendezvényen való részvételre.

A vonatkozó jogszabályok által megengedett keretek között a versenyen való részvétellel kapcsolatban, vagy annak folyamán előforduló, személyi sérülésekért, vagy halálesetért és vagyoni károkért, veszteségekért a versenyt rendező szervezet, annak munkavállalói, tisztségviselői, illetve megbízottjai és alvállalkozói semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A nevezés elküldésével a hajó felelős vezetője kijelenti, hogy a rendezvényre és a vízi közlekedésre vonatkozó szabályokat és előírásokat ismeri, azokat tudomásul vette, betartja és a felelősségi körébe tartozó személyekkel ezeket ismerteti, illetve az esemény teljes időtartama alatt mind a vízen, mind a szárazföldön betartatja.

Figyelem! A versenyrendezőség az azonosíthatatlan hajókat nem értékeli!

Kérdés esetén keressék kapcsolattartónkat:
Árvay-Egyed Nikolett
+36 70 771 1077
egyed.nikolett@sportagvalaszto.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!