A 2022-es Épületgépész és Közmű Kupára a nevezés lezárult!

Épületgépész és Közmű Kupa Nevezési lap


Fizetésre vonatkozó tájékoztatás:

Fizetés kizárólag banki átutalással lehetséges. A nevezés a nevezési díj beérkezésével válik véglegessé. Számlaszám: 10918001-00000074-77290053 Nagy Sportágválasztó,BBU Nonprofit Kft. A közlemény rovatba írják be: Épületgépész Kupa, csapatnév, vagy hajó neve, nevezők létszáma

Szavatosság kizárása:

A hajók vezetői és a legénység teljes egészében maguk felelnek biztonságukért, mind a rendezvény szárazföldi eseményein, mind a vízen és ezt a felelősséget sem a jelen versenykiírás, vagy bármilyen egyéb rendelkezés nem korlátozza. Minden hajó felelős személye, illetve legénysége maga dönt arról, hogy a hajó, illetve a legénység képzettsége alkalmas-e az adott időjárási viszonyok között a rendezvényen való részvételre.

A vonatkozó jogszabályok által megengedett keretek között a versenyen való részvétellel kapcsolatban, vagy annak folyamán előforduló, személyi sérülésekért, vagy halálesetért és vagyoni károkért, veszteségekért a versenyt rendező szervezet, annak munkavállalói, tisztségviselői, illetve megbízottjai és alvállalkozói semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A nevezés elküldésével a hajó felelős vezetője kijelenti, hogy a rendezvényre és a vízi közlekedésre vonatkozó szabályokat és előírásokat ismeri, azokat tudomásul vette, betartja és a felelősségi körébe tartozó személyekkel ezeket ismerteti, illetve az esemény teljes időtartama alatt mind a vízen, mind a szárazföldön betartatja.

Figyelem! A versenyrendezőség az azonosíthatatlan hajókat nem értékeli!

Kérdés esetén keressék kapcsolattartónkat:
Árvay-Egyed Nikolett
+36 70 771 1077
egyed.nikolett@sportagvalaszto.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.