Kelemen Ryu Ju Jitsu

A Ju Jitsu és azon belül a Kelemen Ryu hatékony önvédelmi rendszer, mely alapjainak elsajátítása már gyermekkorban elkezdhető.
Az eséstechnika, ütés- és rúgástechnikák, dobások és földrevitelek, fogások hárítása, eszközös támadás elleni védekezés életszerű helyzetekben mind a technikai eszköztár részét képezik. Ezek az alapgyakorlatok felkészítik a tanulókat a későbbiekben az esetleges utcai szituációk, konfliktushelyzetek megfelelő szintű kezelésére.
A Ju Jitsu edzéseken a gyerekek játékos keretek között fejlődhetnek nem csak ügyességi és erőnlét szempontból, de mentális képességeiket tekintve is. Szeretettel várjuk a gyermekeket 6 éves kortól gyermek, 12-14 éves kortól felnőtt csoportjainkban.
A Kelemen Ryu nem versenysport, itt önmagunk fejlesztése a fő cél.
A Kelemen Ryu-t mint saját és önálló magyar iskolát elsőként jegyezték be Japánban Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu néven 2010-ben, alapító mestere soke Kelemen István 10. dan.

Szövetségi adatok

Magyar Ju Jitsu Szövetség
1073 Budapest, Erzsébet Krt. 28.

Asahi Dojo, Budapest, IX. ker.
1094
Budapest
Főnix Dojo, Budapest, VIII. ker.
1085
Budapest
Kék Farkas Dojo, Budapest, XV. ker.
1158
Budapest
Központi Dojo, Budapest, VII. ker.
1074
Budapest
Óbudai Dojo, Budapest, III. ker.
0
Budapest
Sityu-Team Dojo, Budapest, XI. ker.
1117
Budapest
Szui Ryú Dojo, Budapest, VI. ker.
1063
Budapest
Monorierdő
2213
Monorierdő
Szentendre
2000
Szentendre
DRSE Dojo, Debrecen
4028
Debrecen
DRSE Dojo, Debrecen
4030
Debrecen
Sakura Kyokai Dojo, Debrecen
4032
Debrecen
Győr
9027
Győr
Hatvan
3000
Hatvan
Hetényegyháza
6044
Hetényegyháza
Hódmezővásárhely
6800
Hódmezővásárhely
Zanshin Dojo, Hódmezővásárhely
6800
Hódmezővásárhely
Bushido Dojo, Kaposvár
7400
Kaposvár
Kelemen Ryu Ju Jitsu Kaposár
7400
Kaposvár
Tatami Centrum, Kecskemét
6000
Kecskemét
Arashi Dojo, Kecskemét-Méntelek
6008
Kecskemét-Méntelek
Kiskunhalas
6400
Kiskunhalas
Kanizsa II. Dojo, Nagykanizsa
8800
Nagykanizsa
Nagykanizsa
8800
Nagykanizsa
Nyíregyháza
4400
Nyíregyháza
Salgótarján
3100
Salgótarján
Soproni Ju Jitsu Egyesület
9400
Sopron

Kapcsolódó cikkek

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.