Ambrus Bálint

projekt koordinátor

E-mail: balint@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Ambrus Bálint vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező iroda oszlopos tagja.
2015 októberében csatlakoztam az akkor még formálódó csapathoz, amely mostanra teljesedett ki és területileg még mindig fejlődésben van a Maglódi úti sporttelepen.
Tanulmányaimat Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rekreáció és Sportszervezés szakán végeztem. Sportos családban nőttem fel, egészen kis koromtól kezdve, a mai napig központi szerepet játszik életemben a szabadidő és a versenysport egyaránt.
Versenysportként a labdarúgás az, amit mind a mai napig űzök-hajtok, szabadidős sportként a túrázás, futás, kerékpározás háromszögben lelem kikapcsolódásom és szórakozásom.
Számomra azért volt fontos, hogy ilyen típusú helyen legyen lehetőségem dolgozni, mert a sportos életforma és rendezvényszervezés egy olyan „szabad” kombinációját nyújtja, amire a jövőben lehet építeni, és ami számomra nem csupán munka, hanem olyan életforma, amelyben a sport szeretetéért és annak közösségéért is tudok tenni.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

„ Ha még egyszer így viselkedsz a pályán, többet nem jövök ki megnézni a meccsed” – mondta édesanyám a tavaszi szezon első mérkőzéseinek egyikén… Ősszel még egyszer kétszer lehetett őt látni a korlát mellett, de ahogy a hulló falevelek havát, úgy őt is elfújta az őszi szél.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.