Ambrus Bálint

projekt koordinátor

E-mail: balint@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Ambrus Bálint vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező iroda oszlopos tagja.
2015 októberében csatlakoztam az akkor még formálódó csapathoz, amely mostanra teljesedett ki és területileg még mindig fejlődésben van a Maglódi úti sporttelepen.
Tanulmányaimat Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rekreáció és Sportszervezés szakán végeztem. Sportos családban nőttem fel, egészen kis koromtól kezdve, a mai napig központi szerepet játszik életemben a szabadidő és a versenysport egyaránt.
Versenysportként a labdarúgás az, amit mind a mai napig űzök-hajtok, szabadidős sportként a túrázás, futás, kerékpározás háromszögben lelem kikapcsolódásom és szórakozásom.
Számomra azért volt fontos, hogy ilyen típusú helyen legyen lehetőségem dolgozni, mert a sportos életforma és rendezvényszervezés egy olyan „szabad” kombinációját nyújtja, amire a jövőben lehet építeni, és ami számomra nem csupán munka, hanem olyan életforma, amelyben a sport szeretetéért és annak közösségéért is tudok tenni.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

„ Ha még egyszer így viselkedsz a pályán, többet nem jövök ki megnézni a meccsed” – mondta édesanyám a tavaszi szezon első mérkőzéseinek egyikén… Ősszel még egyszer kétszer lehetett őt látni a korlát mellett, de ahogy a hulló falevelek havát, úgy őt is elfújta az őszi szél.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!