Árvay-Egyed Nikolett

rendezvényszervező

E-mail: egyed.nikolett@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Árvay-Egyed Nikolett / Event&Sales Manager / 2020 novemberében csatlakoztam a csapathoz rendezvényszervező és értékesítési menedzserként.

Az elmúlt 12 évben így vagy úgy, de mindig a rendezvények körül forgott az életem. Kezdetben asszisztensként, később marketingesként, majd rendezvényszervezőként tevékenykedtem. Dolgoztam kulturális, Európai Uniós, média területen és ügynökségi oldalon is.

A sportrendezvények új kihívást jelentenek számomra, de azokat szeretem! Bölcsészként végeztem a SZTE Budapesti Média Intézetében intézményi és nemzetközi  kommunikáció szakon, miután elvégeztem a KFRTKF kommunikáció szakát rádió specializációval.

Korábban kézilabdáztam, röplabdáztam, illetve lovagoltam is. Mára a síelés és a kerékpározás maradt meg hobbi szinten.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Hobbisportoló családba születtem. Szüleim már kiskoromtól fogva vittek magukkal a röplabda edzéseikre, ahol a bordásfalon kuporogva néztem végig a meccseket. Valamint minden évben elmentünk síelni eleinte Szlovákiába, később Olaszországba és Ausztriába.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!