Aktualitások

Életmódváltás?

Itt a megoldás!

Válaszd az egészséget!

Életmódot váltanál? Itt a helyed! Most határoztad el, hogy gyökerestől megváltoztatod az életedet, vagy már több módszert kipróbáltál, de valahogy sosem jártál sikerrel? Mindig falakba ütköztél, vagy a kitartásod volt kevés? Mi most mindenben segítünk neked! Segítünk, hogy megváltoztasd az életmódodat. Testileg, lelkileg is változni fogsz!

Miben vagyunk mások, mint a többi életmódváltással kecsegtető program? Mi teljesen nonprofit módon, a társadalmi felelősségvállalásunk keretében szeretnénk segíteni az embereket abban, hogy átformálja a mozgáshoz és egészséges étkezéshez való viszonyát.

Itt nincs kockázat, nincsenek csodaszerek, csak kitartó munka, közös célok és sikerek. Velünk csak nyerhetsz! Mindenben támogatunk és minden eszközt biztosítunk számodra ahhoz, hogy 1 év alatt fittebb, egészségesebb, netán pár kilóval kevesebb legyél.

Társaságban könnyebb, és itt támogató közeget találsz! Minden Nagy Életmódválasztónak magas fokú bátorságra és kitartásra lesz szüksége. Kitartásra, mert a változásra vágyók rengeteg megpróbáltatással, lemondással, kemény edzésekkel találják majd szemben magukat, és bátorságra is, hogy elismerjék, hogy túlsúlyosak, és merjenek változtatni az életükön.

Ez az utazás nem lesz könnyű és a változás alapjaiban forgatja majd fel az életed, de hidd el, minden egyes perc, amit az edzéseidbe és étkezéseidbe, esetleg azok előkészítésébe fektetsz, büszkévé tesznek majd a végén.

Érzed magadban a motivációt, hogy egy új, egészségtudatosabb életmódot válassz?

Régi vágyad, hogy leadj pár kilót, esetleg visszanyerd a régi formádat, és egészségesebben étkezz, sportolj? Akkor itt a helyed! A befektetett munka és energia most tényleg meg fog térülni, most sikerülni fog, mert itt leszünk veled! Mi mindenben segítünk!

Csatlakozom a Nagy Életmódválasztó Facebook csoporthoz

Életmódváltás?

Itt a megoldás!

Válaszd az egészséget!

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és az Ötpróba csapata pályázatot hirdetett azok számára, akik most határozták el, hogy változtatni szeretnének életvitelükön. 12 szerencsés kiválasztott, 8 hölgy és 4 úr kapott lehetőséget arra, hogy szakmai csapatunk támogatásával és irányításával a változás útjára léphessen.

A program időtartama 1 év, mely 2021. június 1-jén indul és 2022. május 31-ig tart.

A kihívás egy nagyon összetett projekt keretén belül kerül megvalósításra és 1 éven keresztül tart majd. Az ország minden területéről érkeztek elszánt jelentkezők. Olyan túlsúlyos (>35 BMI) embereket kerestünk, akiknek nehézséget okozott eddig a fogyás, életmódváltás. Nem titkolt célunk, hogy ezekből a személyekből aktív szabadidő sportolókat faragjunk, hosszú távra.

Amit biztosítunk

 • Egészségügyi állapotfelmérés, laborvizsgálatok több alkalommal
 • Étrend-kiegészítők
 • Edző, edzésterv
 • Dietetikai tanácsadás, támogatás és táplálkozási terv
 • Coaching
 • Ingyenes részvételi lehetőség a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és az Ötpróba saját szervezésű, valamint eseménynaptárában szereplő rendezvényein
 • Megbízható, stabil szakmai háttércsapat

A SYNLAB, Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója biztosítja az egészségügyi állapotfelmérést, és a labor vizsgálatokat. Ezen felül elismert dietetikus szakértők állnak rendelkezésre a teljes étrendváltásban és táplálkozási terv kialakításában, a célok megvalósításának érdekében.

A SYNLAB sportdietetikai csapata, az elmúlt 3 éves működése során, több száz olimpikonnal és temérdek amatőr sportolóval foglalkozott. Erősségei közé tartozik a koordinált csapatmunka, a magas szakmai színvonal és a magas szintű kapcsolattartás ügyfeleivel. Jelenleg 6 dietetikus dolgozik szoros laborszakmai és sporttudományi felügyelet mellett, erősítve ezáltal is Magyarország legnagyobb egészségügyi magánszolgáltatójának csapatát.

Egy sportdietetikai konzultáció komoly felkészülést igényel mind a konzulens, mind a sportoló részéről, legyen az amatőr vagy profi. Az első anamnézis felvételen részletesen átbeszéljük az ügyfél testtömeg összetételét, laboreredményeit, sportcéljait, napi és heti rutinját, edzéstervét. Feladataink függvényében kettéválik az amatőr és professzionális sportolók támogatási szintje és feladataink sokasága, de a kezdeti lépések minden esetben az alábbiakat tartalmazzák:

 • Testösszetétel mérés és elemzés
 • Anamnézis lap kitöltése
 • Antropometriai mérés
 • Konzultáció, labor adatok és táplálkozási napló átbeszélése 60-75percben
 • Első táplálkozási terv elkészítése
 • Telefonos vagy email elérhetőség 24 órás reakcióidővel munkaidőben

Az első negyedévben a kapcsolattartás havonta személyesen, ezenkívül online és telefonos platformon történik a minél alaposabb megismerés érdekében. Az eredmények optimális alakulása esetén amatőr programunk negyedévente felülvizsgálja az étrendek alakulását, a sportcélok változását, esetleges visszamérő labor igényét és egyéb teendőket.

A komplett edzésért a Beyond the Motion edzője, Sasa, az online edzésprogramok megálmodója felel. Ő biztosítja az edzésterveket. Jelen helyzetben online edzés és az egyéni paraméterek alapján tervezett edzésprogramok készítése lesz a fő cél.

Tapasztalt életmódváltás-coach lesz segítségre, ha valaki megtorpanna a siker felé vezető úton, mielőtt megfordulna a fejekben a feladás gondolata.

Szintén profi fizioterapeuta áll rendelkezésre, ha szükség van rá.

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és az Ötpróba rendezvényein felül, ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk minden fizetős sportversenyen Magyarország-szerte a 12 szerencsésnek. A járványhelyzet fennállása alatt virtuálisan teljesíthető sportolási lehetőséget kínálunk a GeoGo programunk segítségével, mellyel a futás, kerékpározás, túrázás, evezés sportágakban bizonyíthatják elszántságukat a kiválasztottak. A rendezvényzárlat feloldása után pedig remélhetőleg rajthoz állhatsz sportrendezvényeinken is, ahol úszhatsz, futhatsz, kerékpározhatsz, vagy evezhetsz.

A lelkes életmódváltók teljes átalakuláson mehetnek át egy év alatt és megszabadulhatnak pár felesleges kilótól is.

Amit az önként jelentkezőknek vállalniuk kell

 • Szerződéskötés a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.-vel
 • Egészségügyi állapotfelmérés, rendszeres konzultációk és laborvizsgálatok
 • Az edzéstervek betartása
 • A javasolt étrend betartása
 • Az 1 éves program vállalása
 • Nyilvánosság vállalása rendezvényeinken, YouTube csatornánkon, Podcast adásainkban
 • Havi beszámoló készítése írásban, esetleg online bejelentkezés
 • Elengedhetetlen a személyes motiváció. A pályázati anyagban részletes motivációs levelet kértünk, hogy miért szeretne belevágni ebbe a nagy feladatba
 • Az Ötpróba mind az 5 sportágát ki kell próbálni

A jelentkezők közül egy szakmai bizottság választotta ki azt a 12 főt, aki részt vehet a programban.

Érzed magadban a motivációt, hogy egy új, egészségtudatosabb életmódot válassz? Régi vágyad, hogy leadj pár kilót, esetleg visszanyerd a régi formádat, és egészségesebben étkezz, sportolj? Akkor itt a helyed! Légy egy szuper sportos közösség tagja, légy te is Ötpróbázó! A befektetett munka és energia most tényleg meg fog térülni, most sikerülni fog, mert itt leszünk veled! Mi mindenben segítünk!

Csatlakozom a Nagy Életmódválasztó Facebook csoporthoz

Szakembereink,

akik segítségedre lesznek

a változás útján

Ha feladnád, ha elgyengülnél, ha meginognál, ők fognak segíteni Téged, hogy még elszántabb, még erősebb légy úgy testben, mint lélekben.

SEMMELWEIS EGYETEM

Dr. Komka Zsolt

Bemutatkozás

Füstös Dóra Diána
dietetikus

Bemutatkozás

SZAKÉRTŐINK

Kiss Sándor Sasa
szakmai vezető, edző

Bemutatkozás
Bemutatkozó videó

Szász Máté
biológus, a SYNLAB szakmai vezetője

Bemutatkozás

Szentmihályi István
a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Bemutatkozás
Bemutatkozó videó

Varró Tina
gyógytornász, fizioterapeuta, manuálterapeuta

Bemutatkozás
Bemutatkozó videó

Zsolt Eszter
funkcionális táplálkozási tanácsadó, egészség coach

Bemutatkozás
Bemutatkozó videó

Utassy Dominika
dietetikus

Bemutatkozás

Schmél Józsua
biológus, táplálkozási tanácsadó

Bemutatkozás

Földi Laura
dietetikus

Bemutatkozás

New York Shop
szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

Bemutatkozás
Csatlakozom a Nagy Életmódválasztó Facebook csoporthoz

Balogh Andrea

Bemutatkozó videó

Dr. Barna Anikó

Bemutatkozó videó

Gombás Gabi

Bemutatkozó videó

Iveszics Inez

Bemutatkozó videó

Dr. Jerney Leona

Bemutatkozó videó

Soltész Viktória

Bemutatkozó videó

Szentiványi Eszter

Bemutatkozó videó

Zsebe Viktória

Bemutatkozó videó

Baranyai Dávid

Bemutatkozó videó

Németh István Csaba

Bemutatkozó videó

Pékó László Zsolt

Bemutatkozó videó

Szabó Milán

Bemutatkozó videó

Részvételi feltételek

Kérjük, figyelmesen olvasd el!

NAGY ÉLETMÓDVÁLASZTÓ
RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. (székhely: 1106 Budapest, Maglódi út 12/b, adószám: 24186731-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-994624), mint aNagy Életmódválasztó nevű programot (a továbbiakban: Program) lebonyolító és koordináló projektiroda (a továbbiakban: Projektiroda) a Programra regisztráló személyeket (a továbbiakban: Jelentkező) az alábbiakról tájékoztatja:

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

 1. A regisztráció elküldésével Jelentkező kijelenti, hogy a Program jelen Részvételi Szabályzatát mindenben megismerte, az abban foglalt szabályokat tudomásul vette és magára kötelezőnek ismeri el.
 2. A Programba történő regisztráció feltétele a 18. életév betöltése.
 3. Projektiroda a hiányosan vagy hibásan megadott regisztrációs adatokból eredő problémákért nem felel.
 4. A Programra történő jelentkezés önkéntes, abban Résztvevőként mindenki saját felelősségére vesz részt, az esetleges sportsérülésekért és egészségügyi károsodásokért Projektiroda felelőssége kizárt.

II. A PROGRAM RÉSZLETEI

 1. A Program célja, hogy 10 kiválasztott Jelentkező (a kiválasztást követő együttműködési megállapodás mindkét fél általi aláírásának napjától: Résztvevő) számára komplex életmód-változtatási programot állít össze, személyre szabottan, az egészségmegőrzés jegyében,
 2. AProgram határozott ideig, 2021. június 1. napjától 2022. május 31. napjáig, tehát egy évig tart.
 3. A Program során Projektiroda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Résztvevő számára:
  1. egészségügyi állapotfelmérés, laborvizsgálatok elvégzése, dietetikai tanácsadás és személyre szabott táplálkozási program összeállítási a Synlab Hungary Kft. közreműködésével,
  2. étrend-kiegészítő készítmények biztosítása a Projektiroda dietetikusa által a Résztvevő számára személyre szabottan előírt rendszerességgel,
  3. a megfelelő fizikai állapot elérése érdekében szakképzett edző és személyre szabott edzésterv biztosítása,
  4. fizioterapeuta biztosítása a sérülések elkerülése, illetve az azokból történő minél korábbi felépülés érdekében,
  5. az optimális mentális felkészültség eléréséhez coach (életvezetési tanácsadó) biztosítása,
  6. Projektiroda saját szervezésű szabadidősport-eseményei mellett a Résztvevővel előre egyeztetett hazai szabadidősport-rendezvényeken történő indulás nevezési díjainak megfizetése.
 4. A Program során Résztvevő az alábbi kötelezettségeket vállalja a jelentkezéssel:
  1. aláveti magát a Synlab Hungary Kft. egészségügyi állapotfelmérésének, laborvizsgálatainak, részt vesz a dietetikai tanácsadáson, valamint tudomásul veszi és maradéktalanul betartja a személyre szabott táplálkozási programjában foglaltakat,
  2. a számára biztosított étrend-kiegészítő készítményeket a Projektiroda dietetikusával előre egyeztetett módon fogyasztja,
  3. részt vesz a Projektiroda által biztosított coach foglalkozásain,
  4. részt vesz a Projektiroda által biztosított fizioterapeuta foglalkozásain,
  5. rendszeresen konzultál a Projektiroda által biztosított edzővel, illetve az általa személyre szabottan összeállított edzéstervben foglaltakat maradéktalanul végrehajtja, az ott előírt feladatokat elvégzi,
  6. a Programban történő részvételről havi rendszerességgel írásos anyagban beszámol, illetve hozzájárul, hogy beszámolói a Projektiroda online felületein megjelenjenek,
  7. vállalja, hogy a Projektiroda munkatársaival előre egyeztetett módon és időpontban megjelenik a Projektiroda nyilvános rendezvényein a Program időtartama alatt évente legfeljebb 10 alkalommal. Tudomásul veszi, hogy ezek a rendezvények sajtónyilvános események is lehetnek, és hozzájárul, hogy a róla ott készült felvételeket Projektiroda felhasználhatja a Program kommunikációs kampányai során,
  8. hozzájárul, hogy az esetlegesen róla készített videós anyag feltöltésre kerüljön a Projektiroda YouTube csatornájára,
  9. vállalja a szereplést a Projektiroda podcast adásaiban, valamint Facebook csatornáin, illetve kizárólag a Programmal kapcsolatos televíziós és rádiós műsorokban, a Projektirodával előre egyeztetett módon és időpontban,
  10. amennyiben még nem rendelkezik érvényes tagsággal az Ötpróba szabadidősport-rendezvénysorozatban, a Program együttműködési megállapodásának aláírását követően regisztrál az Ötpróba programra,
  11. vállalja, hogy szintén a Projektiroda által koordinált Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat hivatalos eseménynaptárában szereplő rendezvényeken öt különböző sportágban is abszolvál legalább egy-egy teljesítést.

 

III. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 1. A  Programra bárki jelentkezhet, aki:
  1. 18. életévét betöltötte,
  2. testtömegindexe legalább 35 BMI, vagy ettől több.
 2. A jelentkezés része a kitöltött űrlap mellett a személyes motivációs levél is, amelyben a Jelentkező részletezi, hogy milyen céllal, illetve motivációval kíván részt venni a Programban.
 3. A beérkezett érvényes jelentkezések közül Projektiroda bíráló bizottsága 5-5 női és férfi, tehát összesen 10 jelentkezőt fog kiválasztani a Programban történő részvételre. A bíráló bizottság a beérkező jelentkezések (ide értve a motivációs leveleket is) alapján dönt. A döntéssel szemben reklamációnak helye nincs.
 4. A kiválasztott Jelentkezőkkel Projektiroda együttműködési megállapodást köt, kifejezetten a Program idejére szóló, határozott egy éves időtartamra. Jelentkező az együttműködési megállapodás mindkét fél által történő aláírásának napjától minősül Résztvevőnek, akire jelen részvételi szabályzatban foglaltak kötelező erővel bírnak.

 

IV. AZ ADATVÉDELEM ÉS AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

Az Ön személyes adatainak védelme a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

V. A RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT ÉRVÉNYESSÉGE

 1. Jelen részvételi szabályzat visszavonásig érvényes.
 2. Projektiroda fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot Jelentkezők előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.
 3. Projektiroda a jelen Szabályzat súlyos megsértésének megállapítása esetén ezen okból Résztvevőt a Programból kizárhatja a kettejük között létrejött együttműködési megállapodásban foglalt részletszabályok szerint.
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Füstös Dóra Diána

dietetikus

Diána a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szerzett dietetikusi diplomát. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szent Rókus Klinikai Tömbben dolgozik, ahol hozzá tartozik többek között a kardiológiai rehabilitáció és a mozgásszervi rehabilitáció. Szeret önkénteskedni, részt vett többek között a Vöröskereszt és a Bátor Tábor programjaiban is. Fontos számára a sport: személyi edzőhöz jár, de kedveli a vízi sportokat és a teniszt is. Dietetikusként próbálja mindig az egyén motivációit és élethelyzetét is figyelembe venni. Kiemeltnek tartja a prevenciót, szerinte már egészen kicsi kortól tanítani kellene az egészséges táplálkozás alapjait. Mottója: ha kedves vagy másokkal, ők is azok lesznek veled.

Így zajlik a testösszetétel vizsgálat az InBody készülékkel:
Minden ember teste tartalmaz zsírt, izmot, vizet, ásványi anyagokat, azonban korántsem mindegy, hogy ezek milyen mennyiségben és arányban vannak jelen a szervezetünkben. Jelenleg az InBody 770 a legmodernebb testösszetétel mérő készülék, melynek klinikai megbízhatósága a világon széleskörűen elismert, mi is ezt az eszközt használjuk a Semmelweis Egyetemen. Az InBody-val megmérhetjük az izom- és zsírtömegünket (törzsre és végtagokra is lokalizálva), a zsigeri zsírtömegünket (szervek közti zsír), a testünk teljes víztartalmát, a csontjaink ásványi anyag tartalmát. Ezen felül a műszer kiszámolja az alapanyagcserénket, valamint ajánlást is ad arra vonatkozóan, hogy mennyi zsírtól kellene megszabadulnunk vagy mennyi izmot kellene még felépítenünk. A műszer számol még "fittségi" pontszámot, derék-csípő hányadost és még sok mást, amely hasznos információ lehet egy dietetikus számára ahhoz, hogy megfelelő diétás tanácsadással tudja ellátni a pácienst.


Dr. Komka Zsolt

2007-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd kardiológus és sportorvos szakvizsgákat szereztem a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján. Gyermekkorom óta életem része a sport, fiatalon triatlon versenyző voltam, majd 2008 óta a Testnevelési Egyetemen oktató-kutatóként dolgozom. Számos sporttudományi vizsgálatban, kutatásban vettem részt, sportszakmai konferenciákon adtam elő. 2010 óta a magyar kajak-kenu válogatott felnőtt, majd utánpótlás keretorvosaként tevékenykedem, 2012-ben a londoni olimpián a MOB csapat tagjaként részt vettem a játékokon, és jelenleg is készülünk a tokiói olimpiára. A Semmelweis Egyetem sportkardiológusaként kiemelten kezelem a prevenciót, így az életmódbeli változások/változtatások mindennapi munkám részét képezik.

Mit tartozik a kardiológiai szűrűvizsgálatba?
Az életmódváltást megelőzően – különösen, ha halmozott szív- és érrendszeri rizikóval él valaki – javasolt orvosi, kardiológiai szűrővizsgálat elvégzése, melynek célja a biztonságos terhelhetőség megítélése, esetleges lappangó betegségek kimutatása. A vizsgálat részét képezi egy részletes egyéni és családi anamnézis felvétele, esetleges panaszok feltárása, fizikális vizsgálat, nyugalmi EKG és szívultrahang végzése. Rendszeres labor vérvizsgálatokkal további rizikóbecslés végezhető. A leletek függvényében további vizsgálatok válhatnak szükségessé (terheléses EKG, coronariaCT/coronarográfia, szívMR stb.).


Földi Laura

dietetikus

Laura 2020-ban végzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán dietetikusként. A sport gyermekkora óta a mindennapjai részét képezte, az egészséges táplálkozás tinédzserkora óta nagyon fontos szempont az életében. A sportolók tekintetében az a legfőbb célja, hogy a megfelelő étrendet kialakítva és megtartva, a táplálkozással összefüggő, megfelelő edukációval a lehető legmagasabb teljesítménynövekedést érjék el ügyfelei az él- és a hobbisport területén egyaránt.


Utassy Dominika

dietetikus

Dominika a Semmelweis Egyetemen végzett dietetikusként. Jelenleg Táplálkozástudományi mesterképzés Hallgatójaként folytatja tanulmányait, ezt követő célja a PhD fokozat megszerzése. Több sportágban, úszásban, triatlonban, fitneszben is kiváló eredményeket mondhat magáénak. Teljesítményét mindkét területen elismerte Magyarország, két alkalommal megkapta a „Magyar Köztársaság Jó Tanulója, Jó Sportolója” kitüntetést. Ebből fakadóan nem is volt számára kérdés, hogy a dietetikán belül, a sportdietetikában fog kiteljesedni. Sport iránti szenvedélye töretlen, a testedzés azóta is mindennapjai részét képezi.
Élsportolói tapasztalatait ötvözve tanulmányaival, könnyebben átláthatóvá teszik számára a különböző sportágak versenyzőinél felmerülő helyzeteket, feladatokat. Célja, hogy szakmai és mentális támogatást nyújtva kihozza a sportolókból a bennük rejlő maximumot és hozzásegítse őket a kitűzött sikerek eléréséhez.


Szász Máté

biológus, a SYNLAB szakmai vezetője

Máté a SYNLAB Sportdiagnosztika Üzletág szakmai vezetője. 20 éve foglalkozik sport táplálékkiegészítőkkel és szaktanácsadással. Több mint 10 évig dolgozott vezető pozícióban a Scitec Nutrition vállalatában, ezután a Scitec Institute for Sport Performance szakmai igazgatói feladatait látta el. Munkája során együtt dolgozott számos ismert olimpikonnal, szakmai rendezvényeken adott elő, csapatával sporttudományi kutatómunkában vett részt.

Zsolt Eszter

funkcionális táplálkozási tanácsadó, egészség coach

Mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni és ezt sokáig a sportban képzeltem megvalósítani. Éveken keresztül voltam élsportoló és edző, az élet azonban arra sarkallt, hogy minél többet tanuljak az egészséggel kapcsolatban. Eredetileg pszichológia szakon végeztem, de ezt nem éreztem teljes megoldásnak, ezért alternatív utakat kerestem. Így találtam rá végül a hivatásomra is: abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy a megfelelő táplálkozással a testi, a coachinggal pedig a lelki egészségükért tegyenek sikerrel.

Végzettségeim:
• Pszichológia (PTE BTK)
• Health Coach (ACE Fitness)
• Nutrition Coach (Precision Nutrition)
• Gerinc- és gyermekjóga oktató (Mandala Jógastúdiók)
• Functional Aging Specialist (Functional Aging Institute)
• Termékenységtudat oktató (NFPTA)
• Funkcionális táplálkozási tanácsadó (Body Wakes)


Kiss Sándor Sasa

szakmai vezető, edző

2004-ben kezdtem edzéseket tartani, 2016 óta pedig a fő profilom az online edzés és az egyéni paraméterek alapján tervezett edzésprogramok készítése. Azt tűztem ki célként, hogy hatékony edzésprogramot tudjak kínálni azoknak, akik nem jutnak le, vagy nem akarnak edzőteremben edzeni, esetleg nem engedhetik meg maguknak, hogy személyi edzővel dolgozzanak, viszont ott van bennük a vágy és igény arra, hogy egészségesebbek és fittebbek legyenek.

Varró Tina

gyógytornász, fizioterapeuta, manuálterapeuta

Gyógytornász diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara által akkreditált manuálterapeuta képzést végeztem el. Mindennapi munkám során az aktív és a passzív terápiás lehetőségeket ötvözve segítem főleg él- és hobbisportolók felépülését kisebb-nagyobb sérülések után, de kiemelt érdeklődési területem a prevenció. Célom, hogy a diszfunkciókat, a mozgásszervi elváltozásokat idő előtt kiszűrjük és megtaláljuk rájuk a megoldást. Segítségemmel a mozgásprogramok hatékonyabbak, rizikómentesebbek lehetnek. A sérülések és fájdalmak kialakulása minden edzésprogramot hátráltathat, ezért megelőzésükkel tudunk csak igazán hosszútávú eredményekben gondolkozni.