Csabai-Kaskötő Brigitta

projekt koordinátor

E-mail: csabai.brigitta@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Csabai-Kaskötő Brigitta vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező csapatànak tagja valamint az Ötpróba evezés eseményeinek projekt koordinátora.

10 éves korom óta aktív szerepet tölt be az életemben a sport, mivel ekkor kezdtem el versenyszerűen kosárlabdázni. Innentől a kosárlabda írta az életem további forgatókönyvét, hiszen ennek a sportágnak köszönhetem a mozgás iránti szeretet és elköteleződést.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 15 évesen kosárlabda játékvezetői vizsgát tettem, majd testnevelő-gyógytestnevelő tanári diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen. Boldog vagyok, mert élvonalbeli játékvezetőként és 2019 szeptembere óta a Nagy Sportágválasztó szervezői csapatának tagjaként is a sport tölti ki a mindennapjaimat.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Rengetegen említik azt, hogy sportos családban nőttek fel vagy, hogy gyerekkoruktól kezdve jelen volt az életükben valamilyen módon az a bizonyos sportág. Természetesen mindig vannak kivételek, akik egyszer csak valami véletlen folytán találkoznak az „igazi”-val, én is épp ebbe a csoportba tartozom.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.