Csabai-Kaskötő Brigitta

projekt koordinátor

E-mail: csabai.brigitta@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Csabai-Kaskötő Brigitta vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező csapatànak tagja valamint az Ötpróba evezés eseményeinek projekt koordinátora.

10 éves korom óta aktív szerepet tölt be az életemben a sport, mivel ekkor kezdtem el versenyszerűen kosárlabdázni. Innentől a kosárlabda írta az életem további forgatókönyvét, hiszen ennek a sportágnak köszönhetem a mozgás iránti szeretet és elköteleződést.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 15 évesen kosárlabda játékvezetői vizsgát tettem, majd testnevelő-gyógytestnevelő tanári diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen. Boldog vagyok, mert élvonalbeli játékvezetőként és 2019 szeptembere óta a Nagy Sportágválasztó szervezői csapatának tagjaként is a sport tölti ki a mindennapjaimat.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Rengetegen említik azt, hogy sportos családban nőttek fel vagy, hogy gyerekkoruktól kezdve jelen volt az életükben valamilyen módon az a bizonyos sportág. Természetesen mindig vannak kivételek, akik egyszer csak valami véletlen folytán találkoznak az „igazi”-val, én is épp ebbe a csoportba tartozom.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!