Feith Tímea Viktória

projekt koordinátor

E-mail: feith.timea@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Feith Tímea Viktória vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező csapatának tagja, melyhez 2016 márciusában csatlakoztam.

Tanulmányaimat sportszervező szakon, az egri Eszterházy Károly Főiskolán végeztem.

A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, én magam is űztem kedvenc, labdás csapatsportjaimat (labdarúgás, kosárlabda, kézilabda), majd már inkább a tanulás és aztán a sportrendezvény szervezés felé fordultam.

Semmiképpen sem szerettem volna elszakadni a sport közegétől, hálás vagyok azért, hogy mind a mai napig az életem szerves részét képezi, akár a munkámat, akár a kikapcsolódásomat, szórakozásomat, szenvedélyemet tekintve.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Tanúk előtt kijelenthető, hogy előbb tudtam rúgni és dobni a labdát, mint magabiztosan járni. Természetesen mindezt bal lábbal és bal kézzel. És nem, nem „kétballábasként” és nem „kétbalkezesként”, melyet sokan próbálnak lecsapni ilyenkor.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.