Kelényi Szandra

projekt koordinátor

E-mail: kelenyi.szandra@sportagvalaszto.hu
Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

2017 óta dolgozom a Nagy Sportágválasztó csapatában, annak érdekében, hogy minél többen rátaláljanak arra a sportágra, amiben hosszú távon örömüket lelhetik.

Nekem ez megadatott, hiszen több mint 20 éve a kézilabda jelenti számomra mindezt, aminek nagyon sokat köszönhetek.

Tanulmányaimat sporttagozatos osztályban kezdtem és folytattam is a gimnáziumi évek alatt, majd ezt követően a rendezvényszervezés irányába indultam el. Ezután következett a Testnevelési Egyetem (akkor még TF), ahova már kifejezetten a sportszervező szakma iránti érdeklődésem irányított. Itt már tudtam, hogy szeretnék olyan események szervezésével foglalkozni, melyek megteremtik a mozogni, sportolni vágyók részére a lehetőséget, és esetleg új kapukat is megnyithatnak az embereknek egy egészségesebb, aktívabb életmód felé, akár a verseny, akár a szabadidősport területén.

Ezen dolgozunk nap, mint nap a Nagy Sportágválasztó irodájában, és bízunk benne, hogy kezdeményezéseink Nálad is célt érnek.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Sportos családba születtem, így már kisgyerekkoromtól kezdve a mindnapjaim részévé vált a sport, azon belül főleg a labdajátékok. Szüleim óvodás koromban beírattak úszni majd talajtornázni, így az alapvető mozgásformákat, melyek a helyes koordinációhoz is fontosak, már akkor elsajátítottam.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.