Kelényi Szandra

projekt koordinátor

E-mail: kelenyi.szandra@sportagvalaszto.hu

Telefon: 06 70 647 16 52

Bemutatkozó

2017 óta dolgozom a Nagy Sportágválasztó csapatában, annak érdekében, hogy minél többen rátaláljanak arra a sportágra, amiben hosszú távon örömüket lelhetik.

Nekem ez megadatott, hiszen több mint 20 éve a kézilabda jelenti számomra mindezt, aminek nagyon sokat köszönhetek.

Tanulmányaimat sporttagozatos osztályban kezdtem és folytattam is a gimnáziumi évek alatt, majd ezt követően a rendezvényszervezés irányába indultam el. Ezután következett a Testnevelési Egyetem (akkor még TF), ahova már kifejezetten a sportszervező szakma iránti érdeklődésem irányított. Itt már tudtam, hogy szeretnék olyan események szervezésével foglalkozni, melyek megteremtik a mozogni, sportolni vágyók részére a lehetőséget, és esetleg új kapukat is megnyithatnak az embereknek egy egészségesebb, aktívabb életmód felé, akár a verseny, akár a szabadidősport területén.

Ezen dolgozunk nap, mint nap a Nagy Sportágválasztó irodájában, és bízunk benne, hogy kezdeményezéseink Nálad is célt érnek.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Sportos családba születtem, így már kisgyerekkoromtól kezdve a mindnapjaim részévé vált a sport, azon belül főleg a labdajátékok. Szüleim óvodás koromban beírattak úszni majd talajtornázni, így az alapvető mozgásformákat, melyek a helyes koordinációhoz is fontosak, már akkor elsajátítottam.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!