Varró Barbara

ügyvezető

E-mail: varro.barbara@sportagvalaszto.hu
Telefon: 06 70 647 16 52

Bemutatkozó

Varró Barbara vagyok és 2014 decembere óta tartozom a Nagy Sportágválasztó csapatához. Születésem óta Monoron nevelkedtem, 2014-ben költöztem Budapestre.

Gimnáziumi éveim után mérlegképes könyvelői iskolát végeztem és közel 20 évet dolgoztam a Monori Sportegyesületnél.  Monoron a labdarúgó csapat 1999/2000 bajnoki évben az NBI/B-ben kezdhette meg a szereplését, engem pedig felkértek a csapat mellett lévő irodai feladatok ellátására. Gyakorlatnak tökéletes volt, a mérlegképes könyvelői iskola mellett tapasztalatokat gyűjteni.

Egy év múlva a labdarúgás mellett már nyolc másik monori szakosztály is színesítette a napjaim.  A 2015-18-as időszakban még Monoron is dolgoztam a Nagy Sportágválasztó iroda mellett, de meghoztam az a döntést, hogy már így nehezen működik, és 2018 júniusában elköszöntöm Monortól, aranyéremmel egy veretlen bajnoki szezon befejezésével.

Megtaláltam a helyem a Nagy Sportágválasztónál, szeretem a sportrendezvények szervezését és a mögötte lévő munkát. Ennyi év után is még mindig, minden rendezvényünk „kapunyitásánál” érzem azt a bizonyos extázist és meghatottságot! Az az a perc, amikor tudom, hogy érdemes.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Kiskorom óta a labdarúgás fontos szerepet játszott az életemben, hiszen édesapám a helyi sportélet – labdarúgás – egyik vezetője volt, a testvérem pedig már kiskorában elkezdte elsajátítani a sportág szépségeit a Monor színeiben. Nem volt kérdés, hogy a foci az életem része lesz, de akkor még nem tudtam, hogy milyen formában.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!