Felelősségvállalási nyilatkozat

Ezen nyilatkozat a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. által szervezett sporteseményekhez való részvétel során felmerülő felelősségeket és kockázatokat foglalja keretbe. Kérjük, olvasd el figyelmesen, mielőtt részt veszel az eseményen.

  1. Egészségi állapot és felelősség: A résztvevők vállalják a felelősséget saját egészségi állapotukért és fizikai képességeikért. A rendezvényen való részvétel saját felelősségre történik! A rendezvényre az időjárási viszonyoknak megfelelő ruházat és lábbeli használata ajánlott.
  2. Részvétel saját felelősségre: A résztvevők tudomásul veszik, hogy a sportrendezvényen való részvétel saját felelősségükre történik, és elfogadják, hogy a szervezők, támogatók és összes résztvevő nem vonhatóak felelősségre bármilyen sérülés, veszteség vagy kár miatt.
  3. Kockázatok és biztonsági intézkedések: A résztvevők elismerik, hogy a sporteseményeken veszélyeknek lehetnek kitéve, és elfogadják, hogy a szervezők nem vállalnak felelősséget az esemény során bekövetkező sérülésekért vagy balesetekért.
  4. Engedélyek: A résztvevők vállalják, hogy rendelkeznek minden szükséges engedéllyel és jóváhagyással a részvételhez, és vállalják, hogy betartják az eseményen érvényes szabályokat és előírásokat.
  5. Képek és hang felvételek: A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy az eseményen róluk készült fotók videók és hangfelvételek nyilvánosságra kerüljenek a rendezvény promóciójához és dokumentálásához. A rendezvényen való regisztrációval, részvételeddel, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adod képmásodnak, hangmásodnak rögzítéséhez, melyet a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kezelhet. Az elkészült felvételek a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft., online és print felületein közzétételre kerülhetnek.
  6. Helyszíni szabályok A résztvevők vállalják, hogy mindig betartják az aktuális helyszín által előírt szabályokat!
  7. Egyéb rendelkezések: A résztvevők elfogadják, hogy a jelen nyilatkozatot és az eseményre vonatkozó minden feltételt és szabályt betartják. A nyilatkozatban meghatározottal ellentétes, illetve sportszerűtlen viselkedés az eseményeinkről való kizárást vonhat maga után.

Kérjük, hogy az eseményen való részvétel előtt gondosan olvasd el. Jelentkezéseddel elfogadod ezen nyilatkozatot és azt, hogy a saját felelősségedre veszel részt a sportrendezvényen.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!