BRIDZS

A bridzs egy olyan kártyajáték, mely sport és szórakozás is egyben és melyet világszerte több millióan játszanak rendszeresen.
Csapatjáték, hiszen négy játékos (2 pár) játssza francia kártya segítségével, céljuk, hogy minél több ütést elvállaljanak és megszerezzenek.
Fontos, hogy versenyszerűen kétféle módon lehet játszani, páros- illetve csapatversenyen. Minden évben rendeznek különböző nemzetközi megmérettetéseket, világbajnokságokat, Európa-bajnokságot és 4 évente még „Bridzs Olimpiát” is (mely csak a neve szerint olimpia, hiszen nem része a hivatalos ötkarikás játékoknak, mivel a bridzs a nem olimpiai sportágak csoportjába tartozik).

Szövetségi adatok

Magyar Bridzs Szövetség
1126 Budapest, Böszörményi út 20–22.

Bajnok Bridzs Egyesület
1113
Budapest
Barcza Gedeon Sport Club
1106
Budapest
Budai Motor Klub (Bridzs szakosztálya)
1034
Budapest
Budapesti Lufthansa SE
1117
Budapest
FÉSZEK Bridzs szakosztály
1073
Budapest
Hegyvidék SE Bridzs Szakosztály
1126
Budapest
Kibic Közhasznú Sportegyesület
1067
Budapest
Négy Ász Bridzs Egyesület
1126
Budapest
Vízügyi SC Bridzs szakosztály
1051
Budapest
Budaörsi Bridzs Klub Sportegyesület (Bubiklub)
2040
Budaörs
Palatinus Bridzs Egyesület
2211
Vasad
Debreceni Egyetem Atlétikai Club Bridzs Szakosztály
4010
Debrecen
Egri Bridzs Sport Egyesület
3300
Eger
Kner Bridzs Sport Egyesület
5500
Gyomaendrőd
Győr Megyei és Városi Bridzs Sportegyesület
9081
Győr
Győri Bridzs SE
9023
Győr
Kecskeméti Bridzsbarátok Köre SE
6000
Kecskemét
Miskolci Bridzs Egyesület
3535
Miskolc
Nagykanizsai Bridzs Sportegyesület
8800
Nagykanizsa
Pécsi Vasutas Sportkör
7622
Pécs
Szegedi Bridzs Egyesület
6722
Szeged
Tolnatej SE
7100
Szekszárd
Komárom-Esztergom Megyei Bridzs Egyesület
2800
Tatabánya
Tordasi Bridzs Egyesület
2463
Tordas
Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE
8200
Veszprém

Kapcsolódó cikkek

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.