Dr. Kiss Gergely

kommunikációs igazgató

E-mail: info@sportagvalaszto.hu

Telefon: 06 70 647 16 52

Bemutatkozó

Az aktív vízilabdás karrierem utolsó fázisában kaptam 2016-ban az izgalmas felkérést a Nagy Sportágválasztó csapatától kommunikációs vezetői pozícióra. Izgalmas, új kihívásként örömmel vállaltam a feladatot, ami hamar kiegészült az Ötpróba rendezvénysorozattal is, ahol nagykövetként ténykedek. Így a Sportágválasztónál gyerekeknek és szüleiknek, az Ötpróbában pedig a tanulás és munka mellett aktív szabadidő sportolóknak igyekszem minél jobban átadni a sportos életmód szeretetét.

A vízilabda mellett a futás, túrázás, kerékpározás, úszás, evezős sportágak és alkalmanként az edzőtermi és saját testsúlyos edzések állnak közel hozzám.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Magas, balkezes, egyke fiúként örömmel csöppentem bele egy csapat sportágba. Ráadásul egészen kiskoromtól kezdve imádtam a vizet, még akkor sem ijedtem meg, amikor a kis-Dunába pottyantam óvodás koromban egy stégről, csak anyukám kapott frászt, mert nem nagyon tudott úszni. Viszont ott, akkor elhatározta, hogy minél hamarabb beírat engem úszótanfolyamra.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!