Dr. Kiss Gergely

kommunikációs igazgató

E-mail: info@sportagvalaszto.hu

Telefon: +36 1 260 0107

Bemutatkozó

Az aktív vízilabdás karrierem utolsó fázisában kaptam 2016-ban az izgalmas felkérést a Nagy Sportágválasztó csapatától kommunikációs vezetői pozícióra. Izgalmas, új kihívásként örömmel vállaltam a feladatot, ami hamar kiegészült az Ötpróba rendezvénysorozattal is, ahol nagykövetként ténykedek. Így a Sportágválasztónál gyerekeknek és szüleiknek, az Ötpróbában pedig a tanulás és munka mellett aktív szabadidő sportolóknak igyekszem minél jobban átadni a sportos életmód szeretetét.

A vízilabda mellett a futás, túrázás, kerékpározás, úszás, evezős sportágak és alkalmanként az edzőtermi és saját testsúlyos edzések állnak közel hozzám.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Magas, balkezes, egyke fiúként örömmel csöppentem bele egy csapat sportágba. Ráadásul egészen kiskoromtól kezdve imádtam a vizet, még akkor sem ijedtem meg, amikor a kis-Dunába pottyantam óvodás koromban egy stégről, csak anyukám kapott frászt, mert nem nagyon tudott úszni. Viszont ott, akkor elhatározta, hogy minél hamarabb beírat engem úszótanfolyamra.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.