ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

Magas, balkezes, egyke fiúként örömmel csöppentem bele egy csapat sportágba. Ráadásul egészen kiskoromtól kezdve imádtam a vizet, még akkor sem ijedtem meg, amikor a kis-Dunába pottyantam óvodás koromban egy stégről, csak anyukám kapott frászt, mert nem nagyon tudott úszni. Viszont ott, akkor elhatározta, hogy minél hamarabb beírat engem úszótanfolyamra.

Aztán, amikor a másod unokatestvérem elkezdett vízilabda előkészítőbe járni, én is kipróbáltam és azonnal beleszerettem a sportágba. Haverok, labda, víz, meccsek – tömény élvezet volt számomra a vízilabda, egyből eldőlt a sorsom. Már az első hónapokban elkötelezetten jártam edzésekre, aztán 8 évesen óriási izgalommal játszottam első mérkőzésemet.

Sok feszültség és szorongás volt bennem, gyakran idősebbek között kellett helyt állnom, de annyira szerettem a sportágamat, hogy semmilyen nehézség nem tántorított el. Minden felmerülő problémát végül feladatként kezeltem, amit meg kell oldani. Egyébként pedig az összes részletet imádtam: a kemény alapozásokat, hogy jobbá váljak, a labdás edzéseket, a sport felszereléseket, az utazásokat, a meccseket. Otthon éreztem magam az uszodában.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.