Dr. Szélpál Tamás

Ötpróba projektvezető

E-mail: szelpal.tamas@otprobatokioba.hu

Telefon: 06 70 647 16 52

Bemutatkozó

Szélpál Tamás vagyok, az Ötpróba sorozat projektvezetője, és 2016 óta erősítem a Nagy Sportágválasztó csapatát.

A sporthoz ezer szállal kötődöm, ugyanis miután gyermekkoromban több mozgásformával is megismerkedtem, végül labdarúgó lettem. Több mint 15 évig tartó pályafutásom mellett a tanulást sem hanyagoltam el, és szülővárosomban, Szegeden elvégeztem a jogi egyetemet.

Az elmúlt fél évtized során számtalan élményben volt részem a munkámnak köszönhetően, ráadásul nagyszerű emberekkel, köztük olimpiai bajnok sportolókkal, igazi példaképekkel dolgozhatok együtt, amiért végtelenül hálás vagyok.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

2-3 éves lehettem, amikor édesapám a szegedi lakótelep mögötti bitumenes „dühöngőben” gurította felém a labdát, izgatottan várva, hogy pontosan visszapasszolom neki azt. Miután sokadik nekifutásra sem sikerült a mutatvány, legyintett egyet, és lemondóan megjegyezte: ebből a gyerekből sosem lesz focista. Természetesen labdarúgó lettem.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!