Perger Mercédesz

projektvezető

E-mail: perger.mercedesz@sportagvalaszto.hu

Telefon: 06 70 647 16 52

Bemutatkozó

Perger Mercédesz vagyok, a Nagy Sportágválasztó szervező csapatának tagja, melyhez 2021 júliusában csatlakoztam. Nem volt ismeretlen számomra a cég, hiszen 2015 óta rendszeresen segédkeztem a futóversenyek lebonyolításában és az Ötpróba stábját is erősítettem.

A sport mindig is életem szerves része volt. 6 éven keresztül versenyszerűen kajakoztam és ez határozta meg számos döntésemet. Mind a gimnáziumot, mind pedig az egyetemet ennek megfelelően választottam. 4 évet töltöttem sportosztályban, majd a Testnevelési Egyetem sportszervező szakát végeztem el. Ez idő alatt edzőként is jelen voltam a sportágban, így okj-s tanfolyam révén az edzői papírt is megszereztem.

A sport számos oldalát megtapasztaltam és rengeteg boldog pillanatot okozott számomra. Nem szerettem volna elszakadni ettől a közegtől semmiféleképpen, így még nagyobb boldogság számomra, hogy nem csak ezen a területen dolgozhatok, hanem rengeteg ember számára segíthetek megteremteni a lehetőséget a sportolásra.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

A családomra nem lehet azt mondani, hogy sportos, az én életem mégis a sport körül forgott mindig is. Alsó tagozatban az atlétika versenyekre és focimérkőzésekre jártam, felsősként a boksz zsákot püföltem, majd 14 évesen a Duna parton találtam meg a szerelem sportágat, mégpedig a kajakozást.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!