Tamás Rita

főszerkesztő

Bemutatkozó

A Nagy Sportágválasztó kommunikációs csapatának tagjaként dolgozom. 1994 óta vagyok újságíró, a Nemzeti Sportnál kezdtem, majd más napilapnál lettem a sportrovat vezetője. Kis kitérőt tettem az edzősködés világába, de az újságírást ezekben az időkben sem hagytam abba. Gyerekkoromban versenyszerűen asztaliteniszeztem, majd több mint 15 évnyi kihagyás után, hogy egészségügyi problémáimon felülkerekedjek, újra elkezdtem sportolni. Napi rendszerességgel végzek erősítő edzéseket, futok és túrázom is. Negyven éves korom felett tanultam meg úszni és kerékpározni, előbbi a sportos rutinomnak a része lett. Nem csak hiszek a sport jobbító hatásában, de minden nap meg is tapasztalom azt.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

„Mi a francot csinálsz?” – üvöltött be apám az asztalhoz a pinpongcsarnok másik végéből, mert az edzőim annál közelebb nem engedték. Persze a hangja így is eljutott hozzám. Még évekig játszottam versenyszerűen, de talán ott dőlt el, hogy amint tehetem, befejezem. Közel húsz évvel később kezdtem sportolni újra. Már nem szülői utasításra, hanem a saját démonjaim miatt. Nem volt könnyű ez az út sem, de megérte végigmenni rajta.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!