Tamás Rita

főszerkesztő

Bemutatkozó

A Nagy Sportágválasztó kommunikációs csapatának tagjaként dolgozom. 1994 óta vagyok újságíró, a Nemzeti Sportnál kezdtem, majd más napilapnál lettem a sportrovat vezetője. Kis kitérőt tettem az edzősködés világába, de az újságírást ezekben az időkben sem hagytam abba. Gyerekkoromban versenyszerűen asztaliteniszeztem, majd több mint 15 évnyi kihagyás után, hogy egészségügyi problémáimon felülkerekedjek, újra elkezdtem sportolni. Napi rendszerességgel végzek erősítő edzéseket, futok és túrázom is. Negyven éves korom felett tanultam meg úszni és kerékpározni, előbbi a sportos rutinomnak a része lett. Nem csak hiszek a sport jobbító hatásában, de minden nap meg is tapasztalom azt.

ÉLETÜNK A SPORT – AVAGY A SZERVEZŐK IS VÁLASZTANAK

„Mi a francot csinálsz?” – üvöltött be apám az asztalhoz a pinpongcsarnok másik végéből, mert az edzőim annál közelebb nem engedték. Persze a hangja így is eljutott hozzám. Még évekig játszottam versenyszerűen, de talán ott dőlt el, hogy amint tehetem, befejezem. Közel húsz évvel később kezdtem sportolni újra. Már nem szülői utasításra, hanem a saját démonjaim miatt. Nem volt könnyű ez az út sem, de megérte végigmenni rajta.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.