AKROBATIKUS KOSÁRLABDA

Az akrobatikus kosárlabdázás célja önmagunk és közönségünk szórakoztatása. A mini trambulinról végrehajtott zsákolások rendkívül látványosak és szórakoztatóak. A tanfolyam mozgásanyaga nagyon összetett. Tartalmazza a kosárlabdás freestyle- és zsonglőr trükköket, a zsákolásokat, a levegőben történő passzokat, a talaj- és levegő akrobatikát, illetve ezek egy speciális kombinációját, melyet zenével és koreográfiákkal ötvözve, jön létre egy komplex, összetett mozgásrendszer.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége hivatalos sportágként jegyezte be 2018-ban az Akrobatikus kosárlabdázást hazánkban, majd meg is hirdette a nemzeti bajnokságot. Napjainkban több, mint 300 fiatal készül magas szakmai felügyelet mellett arra, hogy a nemzeti bajnokság korosztályos versenyein a legjobbat hozzák ki magukból, ezáltal a jövőben bekerülhessenek a Face Team világjáró felnőtt csapatába, ahol nagyközönség előtt is csillogtathatják tehetségüket, tudásukat.

Szövetségi adatok

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége
1146, Budapest Istvánmezei út 1-3.

Pattanj SE
1023
Budapest
Szabadtéri Sportok Egyesülete (Face Team)
1133
Budapest
SZSE (Face Team Érd)
2030
Érd
SZSE (Face Team Győr)
9023
Győr
Akrobatikus Kosárlabda Sportegyesület
6724
Szeged

Kapcsolódó cikkek

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.