Az akrobatikus kosárlabdázás célja önmagunk és közönségünk szórakoztatása. A minitrampolinról végrehajtott zsákolások rendkívül látványosak és szórakoztatóak.

A tanfolyam mozgásanyaga nagyon összetett. Tartalmazza a kosárlabdás freestyle- és zsonglőr trükköket, a zsákolásokat, a levegőben történő passzokat, a talaj- és levegő akrobatikát, illetve ezek egy speciális kombinációját, melyet zenével és koreográfiákkal ötvözve, jön létre egy komplex, összetett mozgásrendszer.

Magyarországon egyedülálló tanfolyamunkon a világhírű FACE TEAM akrobatikus kosárlabda csapat vezetője, Takács Áron és a csapat tagjai garantálják, hogy ezt a különleges sportot a legjobbaktól, a legjobb módon tanulhatja bárki, aki érez magában egy kis rugalmasságot, ügyességet, de főleg kedvet ehhez a nagyszerű sporthoz!

További információért, képekért, videókért látogass el a www.faceteam.hu weboldalra!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.