XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó – regisztráció

XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI. 2018. szeptember 14–15. (péntek-szombat) 9–17 óra között, a Merkapt Sportközpontban. A rendezvényre a belépés INGYENES! Csak egy gyors regisztrációt kérünk.

Több mint 100 sportág, 20 000 látogató, olimpiai, világ és Európa bajnokok! Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amely XXIII. alkalommal szeptember 14–15-én (péntek-szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban. (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/a).

Az online regisztráció lezárult.

A korábban nem regisztrált látogatók a helyszínen, személyesen regisztrálhatnak.

Az ingyenes, mindenki számára nyitott rendezvény célja az egészséges életmód, a mozgás és az olyan, kevésbé ismert sportágak népszerűsítése, amelyekben világszerte kiemelkedő eredményeket érnek el a magyarok. Az eseményen a sportágak bajnokaival személyesen is találkozhatnak, sőt: együtt sportolhatnak az érdeklődők.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!