A nagy csobbanás: újra világklasszisok brillíroznak a Vizesgálán

Három a magyar igazság, de reméljük, később még lesz ráadás: a Vizesgála harmadik és egyelőre utolsó alkalommal hozza össze egy medencében a legnagyobb hazai olimpiai, világ- és Európa-bajnokokat. November 17-én ismét a Duna Arénában tombolhatnak a vízi sportok szerelmesei az élsportolók showműsorán, amely világviszonylatban is egyedülálló.

A Vizesgála a vízi sportok legnagyobb szabású hazai ünnepe, ahol évről évre több mint 30 bajnok jön össze egy hatalmas örömsportolásra. Világklasszis sportolóink összesen 8 hagyományos és ritkán látott sportágban mérik össze erejüket – sokan közülük már a csúcsforma közelében, hiszen kevesebb mint egy év maradt a tokiói olimpiáig. A showműsor színes programjában csillagszóró úszás, kajakfutam, szinkronúszás és SUP-bemutató, kajakpóló, műugrás, sárkányhajózás és egy barátságos mini vízilabda-mérkőzés szerepel. Persze nincs gigashow igazi showmanek nélkül: tavalyi lélegzetelállító mutatványuk után friss, ropogós új produkcióval érkezik a világhírű artistapáros, a Rippel Brothers, azaz Rippel Ferenc és Viktor.

A Duna Aréna az ország legprofibb medencéjével büszkélkedhet, amit ezúttal azonban nem csak a profik, hanem minden csobbanni vágyó ember kipróbálhat. A gálát megelőzően ugyanis lehetőség lesz egy ötpróbás úszófutamon, olimpikonokkal fej fej mellett úszva kilométereket és Ötpróba-pontokat gyűjteni, amelyeket később értékes sportszerekre válthatnak a rendszeresen sportolók. Az olimpia előtti hajrát az amatőröknek is nagyon érdemes megtolni, mert a garantált ajándékok mellett a legszorgalmasabbak kijuthatnak nézőként a tokiói ötkarikás játékokra, hogy a helyszínen szurkoljanak a magyar olimpikonoknak. 

Nevezz az Ötpróba úszófutamra, és vásárold meg gálajegyedet időben a Vizesgála weboldalán!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!