KEMPO

A kempo szó jelentése: „az ököl igazsága”. Kínai shaolin kung-fu gyökerekkel rendelkező, de Japán területén kiteljesedő igen sokrétű és összetett karateváltozat. A kempo egyedülállóan tartalmazza azokat a technikákat, amelyeket a kung-fu, a ju-jitsu, a thai-boksz, a judo és a karate is használ. A kempo egy a mai napig folyamatosan fejlődő stílus, mely tökéletesíti saját technikáit. A jelen kor amatőr és profi világában is sok kempós bizonyítja tudását. A kempo világá¬ban is számos ismert nemzetközi és hazai kempós szerzett már elismerést önmagának és a kempo stílusnak.

Szövetségi adatok

Magyar Kempo Szövetség
1026 Budapest, Házmán utca 5.

Budapest Top Team SE
1165
Budapest
Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia
1122
Budapest
Magyar Harcos Sportegyesület
1171
Budapest
PDM Gym HSE
1215
Budapest
Pitbull Team Soroksár SE
1237
Budapest
RKSZ Gazdagréti Kempo Szakosztály
1118
Budapest
Budajenő Kempo Klub
2093
Budajenő
Budakeszi Kempo Iskola
2092
Budakeszi
Herceghalmi Kempo Dojo Sportegyesület
2053
Herceghalom
Magyar Harcos Sportegyesület
2234
Maglód
MyGym Harcművészeti és Sportcentrum SE
2013
Pomáz
Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány
2013
Pomáz
Veresegyházi Küzdősport Klub
2112
Veresegyház
Zsámbéki Kempo Iskola
2072
Zsámbék
East Warriors MMA Gym
5600
Békéscsaba
Bicskei Harcosok Kempo Harcművészeti SE
2060
Bicske
Supreme Fight Team
4032
Debrecen
Fighting Kempo - Esztergom-Kertváros
2509
Esztergom
Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo Harcművészeti SE
8086
Felcsút
Eötvös DSE
3360
Heves
Firewolf Küzdősport és Szabadidő Egyesület
5123
Jászárokszállás
Jász Kempo Karate Klub
5100
Jászberény
Yang Tang Do Karate Karácsonyi Harcművész SE
3281
Karácsond
Újfehértói Kempo Harcművészeti SE
4244
Újfehértó

Kapcsolódó cikkek

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.


Schmél Józsua

biológus, táplálkozási tanácsadó

Józsua az ELTE-n végzett biológusként és a Semmelweis Egyetemen tanult tovább, mint táplálkozástudományi szakember. Következő cél a PhD fokozat megszerzése.
A sporttal 14 éve lépett kapcsolatba az asztaliteniszen és fitness-en keresztül. Utóbbi azóta is az életének szerves része.

A Scitec Kft.-nél kezdte pályafutását tanulmányaival párhuzamosan, így a táplálékkiegészítők terén szerzett tapasztalattal is segítheti a sportolók igényeit.
A hozzá fordulók teljeskörű szakmai támogatást kaphatnak a céljaik eléréséért.


Szentmihályi István

a SYNLAB kereskedelmi és operatív vezetője

Szentmihályi István a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett, és több mint 20 évet töltött nemzetközi amerikai cégeknél különböző kereskedelmi és vezetői pozíciókban. Az utóbbi években a táplálkozás- és egészségtudományok területén kamatoztatta üzletfejlesztési képességeit. Jelenleg a SYNLAB Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője. Üzleti és sportszakmai tudásában segíti sportszeretete, mely korábban élsportolóként, jelenleg lelkes amatőrként is jellemzi.