Pozitív előjelek címmel négy oldalas anyag jelent meg Sport 2018 című évkönyvben. Az összeállításban dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója nyilatkozik az NSV és az Ötpróba sikereiről.

Részlet a Pozitív előjelek című anyagból:

A Nagy Sportágválasztó (NSV) már több, mint egy rendezvénysorozat. Az év 365 napján azon dolgoznak az NSV főhadiszállásán, hogy az egészséges, mozgásgazdag életmód minél több ember számára elérhetővé váljon. „Leigazolták” a magyar sport egyik ikonikus alakját, aki kommunikációs igazgatóként szervez, fut, népszerűsít. Ő dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. „A negyedik olimpiám után, 2012-ben lemondtam a válogatottságot, több szabadidőm lett, és sok lehetőséget sodort az élet elém. Készíthettem dokumentumfilmet, életrajzi könyvem jelent meg, és derült égből villámcsapásként jött a Nagy Sportágválasztó felkérése, hogy lennék-e a mozgalom szóvivője, és én igen mondtam” – kezdte Kiss, aki azért dolgozik, hogy a magyar lakosság minél nagyobb részéhez jusson el az az alapinfó, hogy teljes életet csak rendszeres mozgással, sportolással lehet/érdemes élni. „A Nagy Sportágválasztó mellett az külön extra feladat, hogy az Ötpróba Tokióba rendezvénysorozatot is mi kaptuk meg, ennek nyomán több mint 14 ezer aktív ötpróbázónk van…”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!