Pozitív előjelek címmel négy oldalas anyag jelent meg Sport 2018 című évkönyvben. Az összeállításban dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója nyilatkozik az NSV és az Ötpróba sikereiről.

Részlet a Pozitív előjelek című anyagból:

A Nagy Sportágválasztó (NSV) már több, mint egy rendezvénysorozat. Az év 365 napján azon dolgoznak az NSV főhadiszállásán, hogy az egészséges, mozgásgazdag életmód minél több ember számára elérhetővé váljon. „Leigazolták” a magyar sport egyik ikonikus alakját, aki kommunikációs igazgatóként szervez, fut, népszerűsít. Ő dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. „A negyedik olimpiám után, 2012-ben lemondtam a válogatottságot, több szabadidőm lett, és sok lehetőséget sodort az élet elém. Készíthettem dokumentumfilmet, életrajzi könyvem jelent meg, és derült égből villámcsapásként jött a Nagy Sportágválasztó felkérése, hogy lennék-e a mozgalom szóvivője, és én igen mondtam” – kezdte Kiss, aki azért dolgozik, hogy a magyar lakosság minél nagyobb részéhez jusson el az az alapinfó, hogy teljes életet csak rendszeres mozgással, sportolással lehet/érdemes élni. „A Nagy Sportágválasztó mellett az külön extra feladat, hogy az Ötpróba Tokióba rendezvénysorozatot is mi kaptuk meg, ennek nyomán több mint 14 ezer aktív ötpróbázónk van…”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.