Az agility egy látványos sportág, melyben a kutyának ugrania, kúsznia, másznia kell, hogy a különféle akadályokat leküzdje. A gazda testjelekkel vagy utasításokkal irányítja a kutyát a pályán, mellette futva. A pályát a legrövidebb idő alatt, a legkevesebb hibával teljesítő kutya nyer.

Az agility-t már Magyarországon is minden kutyás társaságban, kutyaiskolában ismerik. Népszerűségét bizonyítja, hogy sorra dőlnek a nevezési rekordok a hazai versenyeken. Az aktívan sportoló versenyzők Európa-szerte vesznek részt versenyeken.

A tanítás egyben tanulás is, hiszen gazda és kutyája együtt tanulják a sportág titkait. Az agility mindkettőjükre jó hatással van, hiszen leköti a kutya fölösleges energiáit, de a gazda fizikai felkészültségét is próbára teszi. Nem utolsó sorban mindketten a szabadban, jó levegőn mozognak, és ami talán a legfontosabb, hogy kutya és gazdája között igen jó sporttársi kapcsolat alakul ki.

Az agility-t is kipróbálhattad (száz további sportággal együtt) a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón, május 25–26-án. Kipróbáltad?

Magyar Kutyasport Szövetség: dogsport.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.