A XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón újra találkozhatsz a Coca-Cola Testébresztő programmal, és még több pontot gyűjthetsz, amiket később értékes ajándékokra válthatsz! Találkozzunk újra május 25–26-án!

Miért érdemes csatlakoznod a Coca-Cola Testébresztő programhoz? Mert rendszeres aktivitásoddal így nemcsak az egészségednek teszel jót, hanem értékes pontokat is gyűjthetsz, amelyeket egyedi Coca-Cola Testébresztő ajándékokra válthatsz.

Május 25–26-án, a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón újra találkozhatsz a Coca-Cola Testébresztő programmal, és még több pontot gyűjthetsz!

A Coca-Cola Testébresztő program már több mint 10 éve hívja fel a figyelmet az aktív, tudatos életmód fontosságára: ez idő alatt 570 eseményen, 3,3 millióan, 50 sportágban bizonyították, hogy a mozgás boldogság.

Regisztrálj most a testebreszto.hu-n, és az egyszerűbb pontgyűjtés érdekében igényelj ingyenes Testébresztő kártyát! Az eseményekért kattints a Programkereső menüpontra!

Nyiss a boldogságra!

regisztrálj most!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.