Egyre többen próbálják ki a síelést Magyarországon, aki pedig már egyszer csatolt lécet a lábára, rendszerint visszatér a lejtőre. Az V. Téli Sportágválasztón is lesz lehetőségük kipróbálni ezt a mozgásformát, többek között azoknak is, akik még soha nem síeltek. A Vasas Jégcentrumban megrendezendő téli sportok fesztiválján a Pasaréti Síiskola egy speciális műanyag borítású pályával várja a siklani vágyókat.

„Ez a sportág feltörekvőben van Magyarországon” – mondja Krakler Kata, a Pasaréti Síiskola vezetője. „Ráadásul ezen a pályán az év bármelyik napján ki lehet próbálni a síelést, illetve meg lehet tanulni az alapmozgást. Tavalyelőtt volt szerencsém részt venni a Sportágválasztón, és akkor is hatalmas volt az érdeklődés. Szerintem legalább 3000 ember megfordult nálunk, így idén is tömegre számítok.” – mondta Krakler Kata.

 A sportvezető szerint ez a sportág itthon egyre jobban fejlődik. „Most már egyre több család életében egyértelmű, hogy nem csak nyáron mennek pihenni, hanem télen is, és akkor bizony előkerülnek a sílécek. Elindult egy nagyon jó kezdeményezés, ez a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter, amely összefogja a síelési helyszíneket. A jelszó pedig egyszerű: síelj itthon” – tette hozzá a Pasaréti Síiskola vezetője.

 Január 19-én, szombaton 10–17 óra között lesz az V. Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is! elnevezésű esemény a Vasas Jégcentrumban. A rendezvényen több, mint 20 havas-jeges sportágat próbálhatnak ki ingyenesen az érdeklődők.

 Az V. Téli Sportágválasztóra itt regisztrálhatsz!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.