Edzés, előadás, forgatás…

…és most ismét edzés. A Mallorca Sailing Center Trofea megnyerése után egy picit hazamentem.

Mindössze egy előadás kedvéért. A Magyar Vitorlás Szövetség szakmai sorozatán arról beszéltem, hogy hogy lehet valakiből sikeres vitorlázó. Szeretem az ilyen rendezvényeket. Az edzésprogramomról, a szárazföldi edzéseimről beszéltem – többek között. Részem volt még egy M4-es forgatásban, és máris újra Palma de Mallorcán találtam magam. Folytatódik az edzőtábor, mert hamarosan itt van a Trofeo Princesa Sofia regatta. Az lesz a következő versenyem. Ez március 29-én kezdődik és április 6-ig tart. 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.