Fellép a Tom White & the Mad Circus!

Bulizzunk este együtt a parton Tom White & the Mad Circus koncertjén!

Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez mind a Tom White & the Mad Circus!

Igen! Sokak legnagyobb örömére, Ők lesznek az 1. Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny fellépői!

A legtöbbet foglalkoztatott hazai rockabilly/rock’n’roll zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt!

Gyertek el ti is, és bulizzunk egy fergetegeset a vitorlásverseny díjátadója után.

Az amatőr vitorlásversenyre még tudtok nevezni!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.