Freeride Club sípálya

Összesen több mint 2500 négyzetméteres műanyag felület, több pálya, a leghosszabb 80 m! A síiskolában tehát a gyerek tudásához igazodva tudnak pályát választani, és biztosítani a lépcsőzetes építkezést a sítudásában.

A Budapest és Budaörs határán elhelyezkedő sípálya kifejezetten sí- és snowboard-oktatáshoz fejlesztett műanyag burkolattal rendelkezik, amit speciális szilikonos kenőanyaggal kezelnek, a havas pályákhoz hasonló csúszási élmény elérése érdekében.

A síiskolában a műanyag burkolat összterülete meghaladja a 2500 nm-t, amin három egymástól különálló tanulópálya és egy hullámpálya osztozik:

  • 80 méter hosszú, 15-20 méter széles haladó pálya, tolókaros sífelvonóval
  • 50 méter hosszú, 10-15 méter széles középhaladó pálya, tolókaros sífelvonóval
  • 25 méter hosszú, 8 méter széles kezdőpálya
  • 30 méter hosszú, 3 méter széles hullámpálya, ami a haladó pályához kapcsolódik

A sípályák mellett zárt parkoló található, a hütte hangulatú klubházban kapott helyet az öltöző és a kölcsönző is.

Freeride Club sípálya

  • 2040 Budaörs, Vöcsök u.
  • Tel.: +36 70 949 9565
  • E-mail: info@freerideclub.hu
  • Web: freerideclub.hu
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.