Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület

A Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület, illetve az egyesület oktatói a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (továbbiakban: SMSZ) minősített tagjai, azaz síoktatói szakmai munkájukat a hazai és nemzetközi követelményeknek megfelelően végzik.

Nemcsak minősített, hanem szimpatikus oktatói gárda. Ez persze nem meglepő, hiszen hitvallásuk szerint is az az elsődleges céljuk, hogy ne csak oktassanak, hanem meg is szerettessék a sí és snowboard sportágakat. Ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartanak a gyerekeknek, az oktatás tehát jó hangulatban zajlik, és egyébként is a fiatalos lendület, jókedv jellemzi a csapatot. A türelem és a maximális szakmai felkészültség mellett, persze. 🙂

Kaland, élmény, közösség

Ez a mottó, és valóban. A családbarát hozzáállásból is adódóan tanítványaik többségével baráti viszonyt ápolnak, jó közösség alakult ki és bővül folyamatosan.

Vállalnak csoportos oktatást és természetesen kiscsoportosat vagy egyénit is, ha valaki ezt igényli. A megszerzett tudást pedig síutakon, sítáborokban fejlesztheted tovább.

Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.