Egy csodálatos örömhírt van szerencsénk megosztani mindazokkal, akik figyelemmel kísérték a Nagy Életmódválasztó programot 2021-2022-ben! Fogadjátok szeretettel Iveszics Inez “élménybeszámolóját”, akire mérhetetlenül büszkék vagyunk!

„2021. május 2. Ezen a napon jött az elhatározás, hogy szeretnék változtatni. Az egészségemért, a jövőmért, a családomért, a lelki békémért, a tükörbe nézéskor elfogó érzésért… és azért, hogy egy napon végre Anya lehessek. 2021 nyarán elindult egy nagy kaland, amit úgy hívtak: A Nagy Életmódválasztó. Egy év alatt rengeteget tanultam, fejlődtem, és nem utolsó sorban fogytam (110 kg-ról 86 kg-ra). Ez idő alatt, helyreállt a hormon háztartásom és kordában tartottam az inzulinrezisztenciámat. Ennek köszönhetően a program zárásakor, a 2022-es tavaszi Nagy Sportágválasztón, én már tudtam, hogy nem egy jól átbulizott éjszaka miatt van hányingerem és hogy nőni fog az Életmódválasztó Család. 2023-ban pedig örömmel kijelenthetem, hogy valóban teljesen megváltozott az Életmódom és az életem. Hiszen sikerült az, amiért az egész programba belefogtam: megszületett a kislányom. Köszönöm a Nagy Sportágválasztó csapatának és a szakértőknek, hogy bizalmat szavaztak Nekem két évvel ezelőtt. Mert most már ezzel a kis tündérrel nyomjuk a belvárosi és mecseki sétákat. Túl vagyunk az első jótékonysági futóversenyes rendezvényünkön és meg sem állunk a többi szuper sportos és egészséges közös programig!

Az pedig csak hab a tortán, hogy a terhességem alatt összesen 4 kg-ot híztam, jelenleg pedig 83 kg körül mozog a súlyom, nemsokára pedig újrakezdhetem az edzőtermi edzéseket.”

Mi nagyon drukkolunk Ineznek, valamint a többi volt Nagy Életmódválasztó tagnak is, akik nem adták fel és azóta is tovább küzdenek a kitűzött céljaikért. Arra biztatunk mindenkit, aki még nem tette, vágjon bele, váltson életmódot, mert a fenti történet alapján is láthatjuk, megéri!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!