Gyorsjelentés Franciaországból – FOTÓK

A francia vizekről jelentkezem, négy futam van mögöttem Hyeres-ben…

Jelenleg a „Francia Olimpiai Hét” elnevezésű regattán versenyzem, erős mezőnyben, Hyeres-ben, Franciaországban. Két nap és négy futam után a második helyen állok. Péntekig még napi 2 futamot terveznek a szervezők – ha a szélviszonyok is engedik – tehát, ha minden a tervek szerint alakul, a szombati éremfutam előtt 10 futamot teljesítünk összesen. A szombati éremfutamban – ahonnan az eredmény dupla ponttal kerül be a végelszámolásba – az első 10 helyezett méri már csak össze a tudását és szerencséjét.

Az eredmények a verseny honlapján követhetők. Kattints ide!

 

 

 

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.