Hangszerekkel is lehet ismerkedni a Nagy Sportágválasztón

A nekünk való hangszert pont olyan nehéz kiválasztani, mint a nekünk való sportágat. Kivéve, ha rengeteget kipróbálhatunk közülük. Gyerekek esetében pedig mindennél fontosabb a személyes tapasztalat. A Nagy Sportágválasztó idei társrendezvénye a Nagy Hangszerválasztó, amire profi zenészek és zenetanárok részvételével kerül sor.

Természetes jelenség, hogy a gyerekek eredendően rengeteget mozognak és elevenek, hiszen a fejlődésükhöz és a világ megismeréséhez erre van szükségük. A ritmusérzékük és a zene iránti fogékonyságuk ugyanilyen természetes, ezért élvezik annyira a gyermekdalokat. A Nagy Sportágválasztó szervezői úgy döntöttek, hogy idén mindkét igénynek egyszerre próbálnak megfelelni, így megkönnyítve szülőnek és gyermeknek a sport- és hangszerválasztást. Ezért a Sportágválasztó 2019-ben egy társrendezvényt hirdet, Nagy Hangszerválasztó néven. Az esemény keretében rengeteg hangszer kipróbálására nyílik lehetőség, zenei szakemberek vezetésével. A Sport- és Hangszerválasztóra a gyerekek mellett természetesen az érdeklődő zenebarát felnőtteket is szeretettel várják.

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!