Hangszerekkel is lehet ismerkedni a Nagy Sportágválasztón

A nekünk való hangszert pont olyan nehéz kiválasztani, mint a nekünk való sportágat. Kivéve, ha rengeteget kipróbálhatunk közülük. Gyerekek esetében pedig mindennél fontosabb a személyes tapasztalat. A Nagy Sportágválasztó idei társrendezvénye a Nagy Hangszerválasztó, amire profi zenészek és zenetanárok részvételével kerül sor.

Természetes jelenség, hogy a gyerekek eredendően rengeteget mozognak és elevenek, hiszen a fejlődésükhöz és a világ megismeréséhez erre van szükségük. A ritmusérzékük és a zene iránti fogékonyságuk ugyanilyen természetes, ezért élvezik annyira a gyermekdalokat. A Nagy Sportágválasztó szervezői úgy döntöttek, hogy idén mindkét igénynek egyszerre próbálnak megfelelni, így megkönnyítve szülőnek és gyermeknek a sport- és hangszerválasztást. Ezért a Sportágválasztó 2019-ben egy társrendezvényt hirdet, Nagy Hangszerválasztó néven. Az esemény keretében rengeteg hangszer kipróbálására nyílik lehetőség, zenei szakemberek vezetésével. A Sport- és Hangszerválasztóra a gyerekek mellett természetesen az érdeklődő zenebarát felnőtteket is szeretettel várják.

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.