A kajak-kenu túrák szerelmesei vagy éppen az azt szívesen kipróbálni vágyók számára jó híreket hozunk. Júliustól a Felső-Tisza vidékén szervezett keretek között van lehetőség evezni az Ötpróba-pontokért vagy éppen a szabadidő aktív eltöltéséért. 

Az elmúlt időszak sokunk életét „a feje tetejére állította”. Megváltozott minden körülöttünk és persze megváltoztunk mi is. Újragondoltuk és átértékeltük az életünket. Kicsit olyan volt, mintha új életet kezdhetnénk vagy éppen tiszta lapokkal folytathatnánk életünk egy bizonyos szakaszát.

Megfogalmazódott bennünk az elhatározás, hogy ha az életünk ismét visszaáll a régi kerékvágásba, mennyi mindent fogunk másképpen csinálni. Sokan megfogadtuk, hogyha ismét „szabadok leszünk” bejárjuk Magyarországot és felfedezzük hazánk eddig nem látott szépségeit!

Bátran kijelenthetjük, hogy eljött a várva várt időszak és a belföldi turisztikai csodák, látványosságok csak ránk várnak.

A Nagy Sportágválasztó és az Ötpróba szervezői csapata nevében merem állítani, hogy ez az év tényleg különleges lesz. Olyan helyszínekre is meghirdetünk sporteseményeket, melyekre eddig nem volt példa.

Örömmel jelenthetjük be, hogy immár a Felső-Tisza vidékén is lehetőség nyílik a pontgyűjtésre!

Júliustól 1 napos vízitúrák alkalmával evezés közben fedezhetitek fel az Öreg Túr, a Tisza és a szabályozott Túr festőien szép környezetét. Az esemény szervezői a Vidám Delfin Utazási iroda, amelynek csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Így felkészült, rutinos túravezetők segítségével ismerkedhettek meg az evezés minden fortélyával, miközben a képeslapba illő környezetben gyűjtitek az Ötpróbás kilométereiteket, pontjaitokat.

Forrás: https://www.facebook.com/vidam.delfin.viziturak/

Három új Ötpróba esemény került be naptárunkba, melyek a következők:

Vízitúra az Öreg-Túr folyón – 12 vagy 14 km-es táv – 2 pont gyűjthető

Jelentkezés

Vízitúra a Tisza folyón – 24 km-es táv – 3 pont gyűjthető

Jelentkezés

Vízitúra a szabályozott Túr folyón – 17 km-es táv – 2 pont gyűjthető

Jelentkezés

Július elejétől szeptember végéig összesen 32 alkalommal szervezik meg ezeket az eseményeket, így bőven van lehetőség a megfelelő időpontot kiválasztani.

Az Ötpróba egyik célja, hogy Magyarország olyan vidékeire is „eljuttassunk” Titeket, kedves sportot szerető, sportolni vágyó olvasóink ahol lehetőségetek nyílik arra, hogy a pontok gyűjtése közben hazánk rejtett természeti kincseit is felfedezzétek!

Határidőnaplókat elő, jelentkezzetek és gyarapítsátok tovább pontgyűjteményeteket!

Forrás: https://www.facebook.com/vidam.delfin.viziturak/
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.