Idén is találkozzunk a Nagy Sportágválasztókon!

Hiszünk abban, hogy a gyerekek a sport által egészségesebb felnőtté válhatnak. És abban is, hogy 10 éve zajló rendezvényeink segítségükre lehetnek ezen az úton, mert könnyebben megtalálhatják azt a sportot, amit űzni szeretnének. Találkozzunk idén is a Nagy Sportágválasztókon!

2018. január 27-én nagy sikerrel rendeztük meg a budapesti Vasas Jégcentrumban a IV. Téli Sportágválasztót, de ezzel még nincs vége, sőt, igazából csak elkezdtük az évet. Idén is várunk több vidéki helyszínen, illetve a Budapesti Nagy Sportágválasztókon!

XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

  • Időpont: 2018. május 25–26. péntek, szombat 9:00-17:00
  • Helyszín: Merkapt Sportközpont (Budapest X. kerület, Maglódi út 12/a)

XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

  • Időpont: 2018. szeptember 14–15. (péntek, szombat) 9.00–17.00
  • Helyszín: Merkapt Sportközpont (Budapest X. kerület, Maglódi út 12/a)

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

Figyelmedbe ajánljuk Facebook-oldalunkat, hogy könnyebben teljen a várakozás:
facebook.com/sportagvalaszto

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.