Ilyen volt a Kolonics György Emlékfutás

A Kolonics György Emlékfutáson ezúttal is több ezer futó állt rajthoz. A KSI Kajak-kenu Egyesület vízitelepén olimpiai világ és Európa-bajnokok sportoltak, de az ország összes régiójából érkeztek kajak-kenusok, hogy a 10 éve elhunyt kétszeres olimpiai bajnok emléke előtt tisztelegjenek.

Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, az Ötpróba-futónagykövet szerint ezzel az eseménnyel méltó módon megemlékeztek Kolonics Györgyre.

„Jó volt látni, hogy sok család, rengeteg futó és élsportoló is úgy gondolta, hogy ott a helye a KSI Kajak-kenu Egyesület vízitelepén. Kolonics György fantasztikus ember és kiváló élsportoló volt. Az ő munkásságát, az ő értékeit kötelességünk megismertetni a fiatalabb generációkkal” – mondta Kiss, aki Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnokkal, valamint Szemán Róberttel, a Nagy Sportágválasztó ügyvezetőjével váltóban teljesítette a leghosszabb távot, azaz a félmaratont.

Nézd meg a Sportágválasztó Magazin videós csapatának összefoglalóját!

Az eredményekért kattints ide!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!