Ilyen volt a Kolonics György Emlékfutás

A Kolonics György Emlékfutáson ezúttal is több ezer futó állt rajthoz. A KSI Kajak-kenu Egyesület vízitelepén olimpiai világ és Európa-bajnokok sportoltak, de az ország összes régiójából érkeztek kajak-kenusok, hogy a 10 éve elhunyt kétszeres olimpiai bajnok emléke előtt tisztelegjenek.

Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, az Ötpróba-futónagykövet szerint ezzel az eseménnyel méltó módon megemlékeztek Kolonics Györgyre.

„Jó volt látni, hogy sok család, rengeteg futó és élsportoló is úgy gondolta, hogy ott a helye a KSI Kajak-kenu Egyesület vízitelepén. Kolonics György fantasztikus ember és kiváló élsportoló volt. Az ő munkásságát, az ő értékeit kötelességünk megismertetni a fiatalabb generációkkal” – mondta Kiss, aki Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnokkal, valamint Szemán Róberttel, a Nagy Sportágválasztó ügyvezetőjével váltóban teljesítette a leghosszabb távot, azaz a félmaratont.

Nézd meg a Sportágválasztó Magazin videós csapatának összefoglalóját!

Az eredményekért kattints ide!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.