Irányított véradás – Gereben Líviának segíthetünk

Irányított véradásra is lesz lehetőség a 24. Budapesti Nagy Sportágválasztón. Gereben Líviának, a Szekszárd magyar válogatott kosarasának lehet vért adni. A sportoló leukémiában szenved.

Gereben Líviának a felépüléshez vérre van szüksége. A Nagy Sportágválasztó társadalmi felelősségvállalás részeként véradást szervez a május 24-én és 25-én megrendezendő eseményén. Lívia gyors felépülését segítve a szervező lehetőséget biztosítanak irányított véradásra is a rendezvény ideje alatt.

Helyszín: Merkapt Sportközpont, 1106 Bp., Maglódi út 12/a.

Időpont: május 24., péntek 09.00-14.00, május 25., szombat 11.00-17.00

 A véradásra az alábbi információkra lesz szükség:

Név: GEREBEN LÍVIA

Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05.

TAJ szám: 116614609

Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ

ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI

ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET

BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ 22 ÉPÜLET

1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.