Jelentkezz önkéntesnek a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztóra!

A rendezvényre és az előkészületek idejére is lehet jelentkezni teljes vagy részidőben egyaránt.

Ha jelenlegi tanulmányaidat sport-és rendezvényszervezés területén folytatod, és szeretnél a gyakorlatban is többet megtudni erről a szakmáról, vagy középiskolai közösségi szolgálatodat teljesítenéd, esetleg szívesen vállalsz önkéntességet, hogy minél több tapasztalatra tegyél szert, akkor várjuk jelentkezésedet a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztóra!

Előkészületek: 2017. szeptember 12-14. 

Rendezvény: 2017. szeptember 15-16.

Helyszín: Merkapt Sportközpont, 1106. Budapest, Maglódi út 12/A

Jelentkezésedet “Önkéntes” tárgy megjelöléssel az info@sportagvalaszto.hu címre várjuk, melyben kérjük, tüntesd fel neved, életkorod és elérhetőségeidet, valamint hogy melyik időszakban tudnál nekünk segíteni.

Várunk szeretettel!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.