Jön a XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó!

Sportág, hangszer vagy mindkettő?

Évszakról évszakra vonzza a mozogni vágyókat a Nagy Sportágválasztó, amire legközelebb szeptember 13-án és 14-én kerül sor. A rendezvény célja mozgásra ösztönözni az embereket több mint 100 sportág bemutatásával. És ha ez nem lenne elég, a gyerekek szunnyadó muzikalitásának is teret engedhetnek a Merkapt Sportközpontban, hiszen a Nagy Hangszerválasztón kedvére pengethetnek, dobolhatnak és klimpírozhatnak!

Időpont: 2019. szeptember 13-14., 09:00-17:00

Helyszín: Merkapt Sportközpont, 1106 Budapest Maglódi út 12/a.

Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.