Karácsonyi jótékonysági kampányt indított a Nagy Sportágválasztó

Az emberek többsége évről évre rengeteg pénzt fecsérel el arra, hogy karácsonykor meglepjen másokat olyasmikkel, amikre nekik esetleg nincs is igazán szükségük. A Nagy Sportágválasztó idén inkább azokra gondolt, akik tényleg rászorulnak a segítségre.

A Nagy Sportágválasztó munkatársai idén úgy döntöttek, hogy az egymás karácsonyi ajándékára szánt összeget egy rászoruló, tehetségesen sportoló gyermek számára ajánlják fel, ezzel támogatva a pályafutását. A „Neked adom” nevű kampányban rád is számítunk, hogy biztosan jó helyre kerüljön a segítség. Kérjük, ha van a családodban vagy a környezetedben olyan fiatal, akinek szüksége lenne sporteszközre álmai megvalósításához, küldd el ajánlásodat az info@sportagvalaszto.hu e-mail-címre (telefonszámmal) december 16. éjfélig. A nyertes pályázót december 18-án értesítjük.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.