Karácsonyi jótékonysági kampányt indított a Nagy Sportágválasztó

Az emberek többsége évről évre rengeteg pénzt fecsérel el arra, hogy karácsonykor meglepjen másokat olyasmikkel, amikre nekik esetleg nincs is igazán szükségük. A Nagy Sportágválasztó idén inkább azokra gondolt, akik tényleg rászorulnak a segítségre.

A Nagy Sportágválasztó munkatársai idén úgy döntöttek, hogy az egymás karácsonyi ajándékára szánt összeget egy rászoruló, tehetségesen sportoló gyermek számára ajánlják fel, ezzel támogatva a pályafutását. A „Neked adom” nevű kampányban rád is számítunk, hogy biztosan jó helyre kerüljön a segítség. Kérjük, ha van a családodban vagy a környezetedben olyan fiatal, akinek szüksége lenne sporteszközre álmai megvalósításához, küldd el ajánlásodat az info@sportagvalaszto.hu e-mail-címre (telefonszámmal) december 16. éjfélig. A nyertes pályázót december 18-án értesítjük.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!