Szentiványi Eszter, a Nagy Életmódválasztó programunk résztvevője sok élménnyel gazdagodott a hétvégén. Büszkék vagyunk rá, hogy a Föld Alatti Futáson ilyen jól teljesített és büszkék vagyunk arra is, hogy továbbra is kitartóan a halad a változás és fejlődés útján, eltökélten közelít a céljai felé.

„Szinte napra pontosan 6 éve kezdtem futni. Akkor is egy program jött szembe, amivel felkészítettek egy 2,5 km-es távra. Küzdöttem, mint malac a jégen, de megcsináltam. És akkor az a verseny úgy elvitt, hogy megállíthatatlan voltam. Imádtam az ilyen rendezvényeket. Minden rajtban libabőr, célban büszkeség.

Sajnos 2,5 éve nem volt ilyen élményem. Jött a covid meg a súlyom.

Aztán néhány hónapja jött az érzés, hogy újra futni akarok.

Lassan edzettem fel magam megint.

És végre újra verseny volt. Előtte Kiss Gergely jött oda bátorítani, ami nagyon jólesett! A párom végig mellettem volt, mert ő tudja, hogy mennyire izgulok. Mert magammal versenyzem, mindig le akarom győzni önmagam.

És újra ott álltam a rajtban. És újra jött a libabőr!

Imádtam és tudtam, hogy ott vagyok, ahol lenni akarok. Lassan küzdöttem le a távot, de meglett. És jött a cél, a befutóm, az érem. Büszke vagyok, lebegek, imádom!

És természetesen úgy érzem, hogy megint menni akarok.

Hatalmas motivációt éreztem, köszönöm mindenkinek, aki támogatott. Külön köszönet Somogyi Istvánnak, akik végig ott volt, és segített az úton, mert tudja, hogy milyen sokat jelent ez nekem.”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.