Kösd le nyárra a gyerkőc energiáit! Sportágválasztó napközis és focitábor

Pár óra és kicsöngetnek! Ugye, te sem szeretnéd, ha a gyereked egész nyáron a tévé vagy a számítógép előtt gubbasztana? Inkább írasd be a Merkapt Sportközpont napközis és focitáborába!

 

Merkapt Sportközpont napközis és focitábor várja a gyerekeket, ahol minden nap több sportág közül választhat: sok más mellett foci, teke, csocsó, kosárlabda és pingpong már biztosan lesz. Emellett kézműves foglalkozások és kirándulások (pl. kalandpark-látogatás) várnak a gyerekekre, 6–16 éves korig. 

Helyszín: Merkapt Sportközpont, Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A.

Turnusok: 

1. hét: Július 1-5., 7:30-17:00

2. hét: Július 8-12., 7:30-17:00

3. hét: Július 15-19., 7:30-17:00

4. hét: Július 22-26., 7:30-17:00

Részvételi díj: 29 000 Ft/hét/gyermek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és programlehetőségeket. (testvérkedvezmény igényelhető)

Jelentkezz, mielőtt lestoppolják az összes helyet!
Jelentkezés: info@merkaptse.hu, 06-70-371-8362

Gyere el! Próbálj ki minden nap más sportágakat!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.